Kaj zares radi delate z Johnnyjem Deppom? Odgovor igralka Julianne Nicholson vam lahko preseneča

Igralka Julianne Nicholson je igral v filmih z nekaterimi resno seksi vodilnimi moškimi: Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Ethan Hawke in James Franco, da imenujemo le nekaj. Toda njena najstniška sanja se je uresničila, ko je začela delati z Johnnyjem Deppom Črna maša lansko leto. (Depp je za ekskluzivno Guildovo nagrado za vlogo naslednji vikend!)

Sedela sva z igralko na Sundance Film Festivalu, kjer je promovirala svoj novi film Sophie in Rising Sun in nam je dala namig, kaj je Depp resnično za seboj, in zakaj je še vedno eden najbolj seksi moških v življenju.

“Johnny Depp ljubim, ker sem bil v srednji šoli in je bil noter 21 Jump Street,”Nicholson je zbral. “Mislil sem, da je padel z nebes. Nisem mogel verjeti, njegov obraz je bil vse do mene. “Prepričani smo, da so dekleta povsod povedali, da je občutek, ko se je Depp neusmiljeno slutil na televizijski oddaji leta 1987.

Julianne Nicholson of 'Sophie and the Rising Sun' poses for a portrait at the 2016 Sundance Film Festival Getty Images Portrait Studio Hosted By Eddie Bauer At Village At The Lift on January 23, 2016 in Park City, Utah
Maarten de Boer

POVEZANE: Kaj je Daniel Radcliffe naučil od Alana Rickmana

Kar Nicholson ni mogel slikati potem, je, da ne bi le kasneje igral z Deppom, ampak bi imela tudi enega najbolj intenzivnih in nepozabnih prizorov z njim Črna maša, ko Deppov lik, razvpiti Bostonski mafijski šef Whitey Bulger, sooča in ogroža Nicholsonov značaj, Marianne Connolly, v spalnici.

“Scena je napisana tako, da imate idejo o tem, kaj se bo zgodilo, vendar nikoli ne veste, dokler se ne igra. Lahko se počutite kot energija in nekaj, kar je nekako vznemirljivo, “je dejal Nicholson, ko so ga posneli. “Tako je prekleto seksi, da sem celo v vseh tovrstnih protetiki še vedno, kot vroče zanj. Nikjer ga nisem mogel videti, ampak še vedno sem bil, to je Johnny Depp! “

Nicholson nas je presenetil glede na to, kaj je igralec v resnici všeč. “On je nekako sramežljiv, kar se mi zdi tako očarljivo”, je dejala o igralcu, ki je zdaj 52 let, ki je že od zgodnjih dvajsetih let v javnosti. “Bil je tako prijazen in velikodušen.”

Johnny Depp Stella McCartney
BFA / REX / Shutterstock

Za ta opis dodajte več talentiranih. Depp igra tudi kitaro in celo poskočila z Marilyn Manson na nedavno modno revijo oblikovalke Stella McCartney, ki je precej utrdila svoje mesto v zgodovini srca.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map