Kako Anna Faris in Chris Pratt vzgajajo svojega sina od vložitve prošnje za ločitev

Anna Faris in glavna prednost Chrisa Pratta? Njihov 5-letni sin Jack.

Zelo ljubljeni par je napovedal svojo razdelitev v avgustu 2017, in Pratt je decembra uradno vložil tožbo za razvezo od Farisa. Toda kako se je njihov odnos spremenil, odkar se je par ločil? Po E! Novice, glavni poudarek je njihov sin, za katerega iščejo skupno skrbništvo.

“Obkrožen je s toliko ljubezni,” je Faris povedal E! o njenem malem fantu. “Nenehno krepimo, kakšen velik otrok je.” Ponosna mama je rekla, da “poskušajo disciplinirati, ko je malce poredna”, a ve, kako se prepričati, da ga dobro vzgajajo: “Mislim, da je ključ obdaja z veliko veselja in sreče, ki jih ima tono. “

Dodala je, da gre za majhne stvari, ki jih štejemo. “Mislim, da so to majhni trenutki v življenju, ko vaš otrok pravi nekaj smešnega ali podobnega zame, všeč mi je, kako to počnem. In družino in prijatelje! “Je rekla.

POVEZANE: Anna Faris opravlja poroko, medtem ko nosi UGG

Tako Faris kot Pratt sta v ospredju postavila dobro počutje Jacka, ko sta napovedala njihovo ločitev na Facebooku. “Naš sin ima dva starša, ki ga zelo ljubijo in zaradi njega želimo ohraniti to situacijo čim bolj zasebno. Še vedno imamo ljubezen drug za drugega, vedno bomo cenili naš čas skupaj in še naprej imeli najgloblje spoštovanje drug drugega, «so zapisali v Facebooku.

Veseli smo, da Jack dobro deluje.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 7

map