Kako dolgo so Oskari kakorkoli že?

Zdaj, ko se nagradna sezona zavije, je čas, da se veselimo čudovitega zaključka: oskarjev. Toda koliko časa moraš počakati?

Filmski ljubitelji, imate srečo, ker je dan končno na nas. 90. letna nagrada Oskarja bo potekala v nedeljo, 4. marca, in Jimmy Kimmel bo spet gostil svečanosti. “Gostovanje Oskarjev je bila vrhunec moje kariere,” je dejal Kimmel v izjavi, ki se nanaša na lansko slovesnost. “Če menite, da smo končali konec leta [2017], počakajte, da vidite, kaj smo načrtovali za 90. obletnico.”

Kdaj are the Oscars
Getty Images

Kimmel je, seveda, pokončen v trenutku, ko La la dežela je bil napačno objavljen kot najboljši zmagovalec slike namesto Moonlight.

Če ste v upanju, da se boste lahko uvrstili v oddajo, da vidite, kaj se dogaja v tem času, se prepričajte, da boste glavno slovesnost začeli ob 8 uri. ET na ABC. Pokritje rdeče preproge se začne na ABC ob 6:30 uri. ET in E! bo tudi zraka svoje Živi z rdeče preproge istega večera. Če niste blizu televizije, nikoli se ne bojite, ker lahko predvajate spletno predvajanje (s prijavo za omrežni ponudnik).

Ker je to v živo, kako dolgo se letni film Oskarja spreminja. V preteklosti so Oskarjeve oddaje imele približno tri ure in 15 minut, čeprav se to razlikuje. Lansko predvajanje je bilo tri ure in 16 minut, najdaljša predstava leta 2002 pa je bila štiri ure in dvajset minut.

Označite svoje koledarje, da pozneje izkoristite ugodnosti.