Kako dvigniti barre na redni vadbi

Biti košček gimnastične podgane, bil sem bhaktika skoraj vsega tega joga, zagonskega taborišča, razreda spin, toda moj trenutni favorit je trening moči. (In z močnim treningom mislim na dviganje uteži waaaaay težje od pet ali 10 kilogramov. In ne, ni res, da vas bo dviganje težko povzročilo. Ampak jaz odpeljem …) Dovolj je reči, sem bil skeptičen glede najnovejših trening du jour, barre razredov. S svojo naklonjenostjo za lahke in lažje plasti, kako težko bi lahko bili?

Ugotovil sem med nedavno potovanjem do najnovejše lokacije barre3 v West Villageu N.Y.C. (Studio ima druge lokacije po vsej državi, poleg tega pa lahko dobite tudi vadbe na spletu in preko njihove aplikacije.) Barre3, ki je bil ustanovljen leta 2008 po meri in bi kmalu izvedel čudovito Sadie Lincoln, je kombinacija baletne barve, jogo in pilates, ki nameravajo preoblikovati svoje telo na tri stebre ravnovesja, moči in fleksibilnosti (od tod je ime barre3). Z uporabo izometričnih pridržkov in majhnih, nadzorovanih gibov, je cilj Barre3 pomagati zgraditi mišice in goriti maščobe v eni vadbi z majhnim učinkom.

V času mojega odmora sem se odpravil na 60-minutni razred, kjer se v interesu časa nisem trudil, da bi se iz rezervoarja, ki sem ga nosil, . Med razredom imate možnost delati z utežmi, ki segajo od 2 do 5 lbs, zato sem seveda pobral nabor (ves čas razmišljam o kakšnem pogaču bi to bilo) in zajel svoj prostor v barri, ki ga spremlja tradicionalni jogi in barrel3 Core Ball, ki je v celoti napihnjena žoga, ki se uporablja med razredu, da pomaga pri usklajevanju in zagotavlja odpornost med nekaterimi vajami.

barre3-zahod-vas
Vljudnost

Lo in glej, približno 15 minut v razredu, sem izbruhnila v znoj. Občasno sem čakal. In moje četverice so bile skoraj vneto takoj po razredu. Barre3 je izpostavil mišične slabosti, za katere nisem vedel, in kasneje je Sadie pojasnila, zakaj: “Imamo specifično tričetno formulo, s katero se prvič držimo telesa v izometričnem držalu, nato pa nanesemo majhen obseg gibanja, gibanje z visokim ponavljanjem, s funkcionalnim gibanjem celotnega dosega, “pravi. “Ta formula pomaga tradicionalnemu usposabljanju za težo, saj pomaga strankam pri učenju dobrega ravnotežja, uravnava telo z ustvarjanjem enake moči in fleksibilnosti ter deluje na nekatere globlje, posturalne mišice, potrebne za težko dviganje. “

Toda tudi s temi koristmi za moj tradicionalni trening, kar sem najbolj uživala v razredu, je bil njegov občutek skupnosti. Sadie nas je močno prizadevala, vendar je bila občutljiva na atletske sposobnosti svojih učencev, ki so še vedno težke spremembe za ljudi, ki so zaradi poškodbe padli ali, kot v mojem primeru, šibko postpartumsko jedro. Preveč, mnogi zaposleni v barre3 so nekdanji študentje, ki so tako zaljubljeni v Sadiejeve vadbe in celovito filozofijo, kot so mi rekli eden izmed njih, »našel način za delo z njo«. Jasno je, da je barre3 več kot le mačka.

Torej bom postal barre3 bhakta? Izgleda verjetno. Čeprav naslednjič, ko vzamem razred, nameravam spremeniti hlače in moja srajca, da se ne bi vrnila iz kosila, ki bi izgledala kot vroča, prepotena, a dobro zasnovana nered.

Oglejte si več treningov, ki smo jih v zadnjem času ljubili!