Kako izboljšati svojo barvo oči?

Spletna stran daje odgovore na vsako gobo na dosegu roke, ali res želite poiskati modni in lepotni nasvet od tistega, ki se na vrhu strani prikaže? V pionirskem sodelovanju z Googlom smo kvizzirali ne-navidezne profesionalce za odgovore na najpogosteje iskanih stebrih v spletu.

Izboljšanje vaše naravne barve oči je preprosto – vse, kar morate storiti, je najti paleto za ličenje, ki deluje za vas. Ocenite stojnost, ki stoji s temi pro-tricksi, ki se uporabljajo na znanih osebah, kot so Rihanna, Jennifer Hudson in Reese Witherspoon – za ustvarjanje zelenih, rjavih in modrih oči pop.

Zelene oči

Pinky metallics v paru z ostrim črnim podlogo naredi jade peepers pop. Da bi Rihanna stara morilca, je ličila umetnika Mylah Morales zmečkala zlato in povečala sence, nato pa jo sprožila z več plastmi maskara in z visoko drama mačje oko. “Na vrhu sem uporabil peresnato linijo in z notranjim očesom obrnil črni svinčnik, da bi njen zeleni pogled postal svetlejši,” pravi. Poskusite: MAC Cosmetics Eye Shadow v goli kosilu in Omega, vsak po 16 $; maccosmetics.com.

Rjave oči

Rjavi očesni dekleti morajo imeti krepko modro barvo. Šminka umetnica Shannon Pezzetta je uporabila zlato senco kot šaržirno podlago za Hudson, nato pa je dodala prečka svetlo modre podloge za kontrast. Ali lahko zlahka spustite zlato in “poskusite bogato čokoladno senco za svetlo rjave oči”, pravi. “Če imate temne oči, poskusite svetle rjave barve.” Poskusite: Lancôme Color Design 5-palčna senčna paleta v poljubi po zlatu ($ 50, sephora.com), Artliner 24H v Sapphireju (31 $, nordstrom.com) in Le Crayon Kôhl v Black Lapisu ($ 26, lancome.com).

Modre oči

Da bi okrepili otroško bluzo, je bakreni sij zagotovo stava. “Zlato bež je lahko tudi lepo,” pravi ličnik Mai Quynh, ki je ustvaril ta videz Dobra laž igralka. Uporabila Lauro Mercierjevo senco Fire Glow za peneče barve, nato pa dodala mehke naglasne rjave podloge in maskara. Poskusite: Laura Mercier Caviar Stick barva oči v sijaju in bakru (23 dolarjev vsak, nordstrom.com), Long Lash maskara v črni barvi (25 dolarjev, sephora.com) in svinčnik svinčnika Kohl v rjavem bakru (24 dolarjev, macys.com).

Za odgovore strokovnjakov na pogostejša vprašanja google se obrnite na instyle.com/mostgoogled.