Kako je Mindy Kaling s svojo nosečnostjo prezrla v celotni zadnji sezoni projekta Mindy

Mindy Kaling je zaključila snemanje njene serije Hulu Projekt Mindy preden je razkrila, da pričakuje otroka, vendar to ne pomeni, da ni delala na projektu, medtem ko je bila močno noseča. Dejansko je skrivala svoj otrok v času celotno končno sezono predstave, je Kaling potrdil v seriji nostalgičnih Tweets pred finalno serijo.

“Zadnjo zadnjo sezono sem ustrelil noseče in [Salvador Perez] ga je skril tako dobro! Tako kot Michael Spiller in naš snemalec Marco Fargnoli, “je zapisala na Twitterju. “Finale sem bil skoraj 7 mesecev skupaj in to je bil toplotni val. Poglejte, če lahko poveste … “

The Mindy Project - Bump - LEAD
Jordin Althaus / Hulu

Igralka, ki je zdaj s »mega preg« s svojim prvim otrokom, je tudi v njeno čast zaključila nostalgično sporočilo. Pred šestimi leti sem ustvaril predstavo, ki se imenuje [Projekt Mindy] in je moral igrati vodstvo. Ne prijazen prijatelj ali nagnjena žena. Popolnoma mi je spremenila življenje, «je zapisala.

The Mindy Project - Bump - 1
Jordin Althaus / Hulu

POVEZANE: 15-krat Mindy Lahiri je dejal, kaj vse smo razmišljali

“117 epizod kasneje, se konča z lastnimi izrazi. To je tako redko, hočem samo reči, kako sem hvaležen. Ljubezen večno, MK. “

The Mindy Project - Bump - 2
Jordin Althaus / Hulu

Pripravite se na gledanje finale serije Projekt Mindy Torej na Hulu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map