Kako narediti Snag Molly Shannon in luštna ogrlica Maudea Apatowa za sebe

Proslaviti Sundanceovo premiere smešnega in dotika novega filma Drugi ljudje, koproducent Thea Dunlap je vsake svoje vodilne dame nadarila z očitno občutljivo ogrlico iz nedavno predstavljene blagovne znamke L.A. Vrai & Oro. Molly Shannon, Maude Apatow in Madisen Beaty so odprli svoje precej belih in zlatarskih daril med intimno oddano večerjo v studiju Acura v Park Cityju v četrtek.

V notranjosti so našli 14k zlati šarm, vgraviran s svojimi začetnicami na sprednji strani in “OP” na hrbtu (za Drugi ljudje), ki spominja na njihovo filmsko doživetje. “Toliko mi je všeč”, je Maude Apatow (hči Judd Apatow in Leslie Mann) nam potem povedal o sladkem darilu. Ženske so takoj potegnile svoj novi bling, nosile svoje ogrlice na rdeči preprogi premiere filma takoj po večerji.

MOLLY SHANNON AND MAUDE APATOW embed

POVEZANE: Judd Apatow je najboljši otrok na Sundance 2016

Na spletni strani družbe Vrai & Oro si oglejte svojo belo, rumeno ali rožnato zlato za samo 155 dolarjev. Ali pa dajte svojemu BFF-ju, ki raje na plasti, da ji sporoči, da ceniš njeno trdo delo, ki proizvaja svoje praktično Sundance-zaslužne Snapchats.