Kako osvojiti številne frizure Blake živahno nosi v času Adaline Tour

Nova obleka, nova pričeska. Vsaj to se zdi kot moto Blakeja Livelya.

Potem, ko nas piha z neverjetno število garderobnih sprememb v celotnem besedilu Starost Adalina tiskovna turneja, nas je udarila: za vsak posamezni ansambel, ki se je dotaknila zvezda, je prišlo do ponovnega čiščenja las. Od bombnih valov do super elegantnih, je naredila vse (praktično v enem dnevu). Odkrito, pustila nas je s tako močnim lasem, nismo prepričani, kaj storiti z njo, razen če jo delimo z vami, seveda.

To je prav, uspeli smo zožiti šest najljubših izgleda, začenši s filmom N.Y.C. premiera, vse do nje Nocoj Show videz. Oh, in od svoje frizerske tovarne imamo popolno zajemalko, da lahko vsakdo poskusite doma. Ni za kaj!

POVEZANE: Kako priti Blake Lively je brezčasna ličila iz Age of Adaline Premiere

Navdihnjena obleka Monique Lhuillierja, ki jo je zasnoval Lively, je hairstilist Rod Ortega nadaljeval z retro temo s starimi hollywoodskimi valovi Starost Adalina premiera 19. aprila (nad). Začela se je z vlažnimi lasmi, Ortega pa je izsiljevala zvezde s svojimi lasmi na tri dele. Nato je zgrabil T3 Whirl Trio zamenljive cevi ($ 230; sephora.com) in zavihal ½-palčne odseke okoli cevi in ​​se prepričal, da se obrnejo v isti smeri in stran od njenega obraza, da ustvarijo večjo glasnost. Ko so se ji lasje popolnoma ohladile, je imela Lively obrnjeno glavo navzdol navzdol, ko je v celoti zbral valove z veliko krtačo. Na drugi strani se je obrnil proti laseh, Francozo pa je prepletel odsek proti hrbtni strani glave, s pomočjo bobnih zatičev, ki so jih pritrdili na svoje mesto. Končno je spritz za lase L’Oréal Elnett ($ 15; ulta.com) za nočno držanje.

Blake Lively
Raymond Hall / GC slike

Za Livelyov videz Dobro jutro Amerika v torek zjutraj, pro se odločili za glam, svoboden valovi. Po tem, ko je raztrgala lase, je uporabil isto stojno palico za T3, da bi zaenkrat zasukal 1-palčni odsek. Poleg tega je zgrabil tudi manjše odseke, zaradi česar je krik, ki je nekoliko ostrejši, da bi dosegel “swirly učinek.” Nato je spredal nekaj kosov spredaj in jih pripet v krogu za končni dotik.

Blake Lively
Josiah Kamau / BuzzFoto prek Getty Images

Seveda, odhod GMA bi potreboval povsem novo podobo, zato je Ortega potegnil zvezde v elegantno, nizko konico. Po leskanju las na vrhu njene glave se je še enkrat oprl na T3 palico, da bi ustvaril dodatno teksturo. Ah, moč hitre spremembe.

Blake Lively
Startraksphoto

Kasneje popoldne se je Lively vrnil k svojim podpisnim bombnim valom, da bi zadela Sirius XM Studios. Da bi se osvežila, je Ortega znova zavila dele dlaka stran od njenega obraza in v isti smeri ustvarila večje valove in obremenitve telesa.POVEZAN: Drug dan, še en osupljiva oprema za Blake Lively

Blake Lively
Theo Wargo / NBC / Getty Images

Z novimi mami je znova spremenila orodje, ki je njene dolge blonde nosila popolnoma naravnost za epizodo Nocojšnja sekcija Igra Jimmy Fallon. Tokrat se je profesionalec obrnil na T3 SinglePass 1,5-palčni pestro železo ($ 230; sephora.com), da bi se pred začetkom snemanja v stilu super eleganten.

Blake Lively
GC slike

Kar se tiče njenega odhoda? Ortega je potegnil zgornji in stranski odsek v elegantno, pol-updo, kar je bilo odlično dopolnilo njenemu retro-navdihnjenemu vstajanju. Po tem, ko je ravno železo čez njene strune prešel še nekajkrat, je poškropil celotno glavo z lasnim lomom, da je dokončal videz.FOTOGRAFIJE: Oglejte si spreminjajoče se videz Blakea Livelya