Kako priti Gorgeous prom frizure iz epizoda Pretekle noči Pretty Little Liars

Prom noč Lepi mali lažnjivci lahko pomenijo samo tri stvari: čudovite obleke, tonske drama in nekaj precej fantastičnih las. Medtem ko ne bomo delili nobenih spoilersov (za vas je treba gledati epizodo, ki povzroča hladnokrvno sliko), smo se spoznali s Kim M. Ferry, vodjo oddelka za lase šovice, da bi ugotovili, kako znova ustvariti vsakega doma.

Ni tako presenetljivo, da je pravljična zgodba z naslovom “Last Dance”, “Ferryov” trenutek trenutka najvišjega lasišča v sezoni 6. “Zasnovali smo nekaj odličnih pričesk, zgradili, razrezali in dodali razširitve človeških las in zapletene pletenice” pove V stilu. “Najem nakit designer, Mary Anne Brown. Naredila mi je nekaj lepih dodatkov za lase po meri – vse ročno. “

POVEZANE: Želite Bob kot Lucy Hale? Get vse podrobnosti naravnost od njene hairstylist

Lepa Little Liars Hair - Embed - 2
Eric McCandless / ABC Family

Pri ustvarjanju videza Aria (Lucy Hale) in Hanna’s (Ashley Benson) krajših slogov je bila tekstura ključna. Da bi zaščitili dlake zvezde pred toplotnimi poškodbami, je Ferry pripravil vsak odsek s sredstvom za zadrževanje tekočine v obliki belega peska ($ 20, whitesandsproducts.com), nastavljivim razpršilom, ki ga lahko uporabljate na mokrem ali suhem lasu. Nato je zgrabila 1-palčno kolesno železo in zavihala 1-palčne odseke navpično okoli cevi. “Držite 4 do 5 sekund in nato rahlo potegnite navzdol in pustite, da lasje padejo na mesto, da se ohladi, ko visi,” predlaga. “Ta kot pomaga pri tem, da so odšli iz oceana in pustili, da se njihovi lasje posušijo na soncu.”

Odločena je, da bi Hanna bob prešla v čudovito vzpenjanje, Ferry se je odločil, da bo delal v faux pletenici. “Začel sem v vrhnji vrat in nato dvignil kos okoli glave in nad glavo, da bi naredil kronsko obliko, da bi ustvaril zanimivo, muhasto teksturo in žariščno točko. druga stran lasnice na desni strani njenega hrbta, “pravi. Nato je počasi prevažala lasje zvezde v nizko francosko zvijanje, s pomočjo bobnih zatičev, ki so jih pritrdili na svoje mesto.

Lepa Little Liars Hair - Embed - 1
Eric McCandless / ABC Family

Za Spencerja (Troian Bellisario) in Emily’s (Shay Mitchell) glamuroznih dolgih valov, se je zaljubljen v podobno tehniko. “Za ustvarjanje večjih valov preprosto preklopite na večje železo. Mislim, da 1-palčno vročo železo odlično deluje tudi z daljšimi valovi na plaži, “pravi. “Še vedno uporabite dober nastavitveni razpršilec in navijte navpično namesto vodoravnega in se prepričajte, da izvlečete val, ko se ohladi.”

POVEZANE: 27 fotografij, s katerimi ste bili zelo navdušeni za nocojšnje Lepi mali lažnjivci Premiera sezone

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map