Kako priti Natalie Portman’s Bordeaux Lip kot Pro

Natalie Portman je dokazala, da se lahko izstopanje iz barvne ugodne cone večinoma izplačuje, ko je na njujorški premieri svojega filma na rdečo preprogo s čudovito, globoko rdečo ustnico Jane je dobila pištolo sinoči v Muzeju sodobne umetnosti.

Portmanova ličila za dogodek, Pati Dubroff za Dior Beauty, je pojasnila, da je navdih za nepričakovano drhtno ustnico igralca izhajala iz zapletenega, barvitega perja na njeni obleki. “Ker je Natalie nosila večbarvno cvetno oblečeno obleko, smo se odločili, da gremo z videzom, ki je osredotočena na globoko rdečo ustnico, kar je za Natalie nekaj posebnega,” je rekla Dubroff. “Seznanjena z njeno obleko kot del njene končni videz, temna ustnica je postala skoraj nevtralna senca, skladna z mnogimi barvami, ki se dogajajo na obleki. S krepko ustnico sem se nato osredotočil na kožo in obrv, le z rahlo drobnimi barvami na očeh. “

POVEZANE: Glej Natalie Portman’s Changing Looks

Nobena temna ustnica ni popolna brez brezhibne podlage. Dubroff je najprej pripeljal Portmanovo kožo s Dior Prestige la Crème (390 dolarjev, dior.com) in pripravil kožo vzdolž njene T-zone z Diorskin Forever in Ever Wear Primerom ($ 50; dior.com). Potem je pri Portmanovi koži z Diorskin Forever Fundacijo (50 USD; sephora.com) poravnala s praškom Diorskin Nude Air Loose Powder ($ 56; sephora.com). Dubroff je osnovo zaključil z rahlim kipanjem Portmanovih ličk s Diorblush Sculpt Professional Contouring Powder Blush v Beige Contour ($ 43, sephora.com), s temnejšim odtenkom na ličnicah in lažjo poudaril senco na vrhovih svojih ličnic.

Da bi se osredotočila na Portmanove ustnice, je Dubroff v očeh Twig ($ 33; sephora.com) definirala oči z mehkimi tavso in karamelnimi odtenki Diorshow Color & Contour Eyeshadow & Liner Duo in ji naredila trepalnice z velikodušnim plaščem Diorshow Mascara v Pro Black ($ 28; sephora.com). Na koncu je zaključila portmanov videz s prevleko zvezdnih ust z Dior Addict šminko v insoumise (35 $, sephora.com), popolno senco Bordeaux.