Kako priti noter poljski izključno kaj karkoli

V vsako življenje mora padati malo lak za nohte. Toda samo zato, ker ste po naključju lakirali krilo, mizo ali kavč, to ne pomeni, da stvari ostanejo tam. Čim hitreje delate, bolje boste, in večina materialov se dobro odzove na topila, ki jih že ležite po hiši. Oglejte si naša enostavna popravila madežev.

POVEZANE: pazljiv nov način za nošenje vaših tetovaže Flash

Odstranjevanje poljskega iz lesa

Prvo pravilo: Ne uporabljajte odstranjevalca laka za nohte na lesu. Pravzaprav uničuje zaključke in pušča nove, morda celo slabše videti madeže. Ne panirajte, čeprav je dejansko zelo enostaven način za odpravljanje težav s poliranjem na lesu. Samo spritz vaš lak za lase navzdol z obilico prhe za lase (uporabljamo Aqua Net), pustimo, da sedi približno 20 sekund, nato pa ga obrišite. Morda boste morali postopek ponoviti nekajkrat, vendar je daleč bolje, če imate nameščeno pohištvo.

POVEZANE: 20 lepotnih napak, ki jih morate ustaviti

Odstranjevanje poljskega iz krpo

Verjetno je ena najpogostejših težav s poliranjejo, to je tudi težavno. Odstranjevalec laka za nohte lahko interakcijo z nekaterimi barvili in tkaninami (dejansko se bo izstrelil acetat), zato ga pred uporabo preizkusite na kraju samem. Če uporabljate odstranjevalec na tkanini, ga poskrbite, da jo boste takoj perete. In če odstranjevalec ni možnost, lahko vedno poskusite z razprševanjem las. Sredstvo za kemično čiščenje lahko običajno odstranite tudi poliranje, tako da, če ga ne morete dobiti doma, se ne bojite, da bi ga spustili na čistila.

Odstranjevanje poljščine iz las

Če ste bili v naglici in ste končali tako uničevanje nohtov in barvanje lase, je popravilo precej preprosto. Če je lak še vedno vlažen, zgrabite nekaj sredstva za odstranjevanje acetona in ga polnite v polirane strune. Če je že suha, nežno delajte nekaj balzamov ali olja po laseh, dokler ne potisnete polirnih kosov.

POVEZANE: 12 lepotna uporaba za pecilni sok in 1 nikoli ne bi smeli poskusiti

Odstranjevanje poljskega iz preproge

Najprej, kakšna je barva tvoja preproga? Če je lahka ali bela, je z verjetno najboljšo stavo z odstranjevalcem ne-acetona. Če je temno in niste prepričani o tem, ali bo barva lahko delovala z njim, poskusite preliti na pršilo za lase ali drgniti alkohol, nato pa brišite poliranje s gobico ali papirnatimi brisačami. Ne odnehajte, če se zdi, da se polish nadaljuje – hočeš, da dobiš vsak zadnji kos.

PREBERI VEČ: Kako priti noter poljski izključno kaj karkoli