Kako Rock ’70-In-inspired Swim Trend

Najbolj vroči trend plavanja v sezoni je velika nagnjenost k živahni plaži Jane Birkin od sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Teeny bikiniji v krepkih barvah s kul, podrobnosti o kvačku prevladujejo, in to je vračanje, s katerim lahko pridemo na krov. Potrebujete nekaj navdiha? Preveri Trianglova neoprenska različica (spodaj, levo, $ 89; triangl.com) in Kiini kul barvni slog (spodaj, desno, $ 285; kiini.com). Nato vzemite ta nasvet za styling Olivia WildeŠepetnik za garderobo Karla Welch in pustite, da začne vaše prostoročno poletje – VW Splitty ni vključen!

Kiini Navy Crochet Tasmin Bikini and Farrah Crochet + Neoprene Bikini in warm tan
Vljudnost

POVEZANE: Kupite slogane laskave kopalke

Zmešaj in poveži

“Na plaži imate svobodo narediti kar hočeš s svojim videzom,” pravi Welch. »Lahko bi šla nora in mešala vzorce s plavalnimi loćili ali pa se zabavala res zabavno sarong, da bi se spravila z obleko.«

H & M cover and J.Crew swimsuit
Vljudnost

Nakup: H & M sarong, 13 dolarjev; hm.com. J.Crew bikini na vrhu, 62 dolarjev; jcrew.com. J.Crew bikini dno, $ 44; jcrew.com. 

Izberite Cool Cover Up

Eden od načinov, kako pustiti vašo obleko v 70-ih v središču pozornosti, tudi če se oddaljite od obale, je, da izberete nekaj gaziranega in čistega, tako da vaš bikini pogleda skozi. “Ljubim belo, gazirano kmečko bluzo kot pokrovček,” pravi Welch. “Prepričajte se, da je to tisto, za katero ne smete mokati!”

Melissa Odabash Cover up
Vljudnost

Nakup: Melissa Odabash, 200 dolarjev; net-a-porter.com. 

Dodaj krepko dodatno opremo

“Velik disketni klobuk je tako sedemdeset, še posebej tkani slog,” pravi Welch. “Potem pa dobite tudi zaščito pred soncem.” Ko gre za sandale, priporoča lepe gladiatorske stanovanja, kot tiste, ki jih uporabljajo stare grške sandale.

Ancient Greek Sandals and Nordstrom Hat
Vljudnost

Nakup: Nordstrom kvačkanje rafia klobuk, 48 dolarjev; nordstrom.com. Starodavne grške sandale, 143 dolarjev; stari-greek-sandals.com. 

Ne pozabite vaših odtenkov

“Če greš na tisto polno sedemdesetih let, pojdite na prevelik rjav ali črni okvir, ki dopolnjuje čar oblačenja,” predlaga Welch. “Ampak, če vam je ljubše raven okvirja v slogu John Lennon, to tudi deluje!”

Marc by Marc Jacobs, Tory Burch and BP. Sunglasses
Vljudnost

Nakup (od vrha): Marc Marc Jacobs, 120 dolarjev; shopbop.com. Tory Burch, 175 dolarjev; nordstrom.com. BP., 12 dolarjev; nordstrom.com.  

FOTOGRAFIJE: Najboljši kopalke in pokrivala za vaše telo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 28

map