Kako ustvariti bolj zdravi zajtrk

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, kot pravijo, vendar se zaradi nekega razloga še naprej naslavljamo na eno samo banansko ali mrzlo peščico granole, preden odplujemo na delo. Ta neutrudna obroka povzroči bolečine v času lakote in pomanjkanje energije, zaradi česar se težko osredotoči na česarkoli do kosila. Torej, ko smo pred nekaj tedni napisali naše resolucije iz leta 2016, smo se obljubili, da bomo končno šli na zajtrk prav

Prvi korak: poiščite recept. Seveda bi lahko vaše dragocene večerne ure preživljali v živilskih blogih in kuharskih knjigah – ali pa bi lahko prenesli BigOven (brezplačno na iTunes in Google Play), aplikacijo, ki deluje kot recept Rolodex. Poleg več kot 350.000 (!) Receptov deluje tudi kot trgovina z živili in načrtovalec menijev. V okviru funkcije “iskanje” je možnost, da izberete svoj tečaj: preprosto izberite “zajtrk” in, če želite, določite, katere sestavine želite vključiti ali izključiti (to je odlično, če nimate časa, da odidete v špecerijo shraniti in delati s tem, kar je na roki). Uporabniki imajo tudi možnost dodajanja lastnih receptov ali izrezovanja iz spleta. Čas za poizkusite se z zajtrkom na letenju.

POVEZANE: Obrok-načrtujte svoje srce z Yummly

Veliko Oven App
Vljudnost
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 76 =

map