Kako vas ljudje spodbujajo na glasovanje na dan volitev

Predsedniške volitve leta 2016 so se neizogibno zgodile, vendar pa vsaka štiri leta ni mogoče izbrati vodje svobodnega sveta, saj Američani ne morejo uveljavljati svoje volilne pravice.

Lokalne volitve se odvijajo po vsej državi v torek, 7. novembra, in glasovanje za uradnike na položaju še nikoli ni bilo tako pomembno. Pravzaprav je lokalna politika, ki končno vpliva na državljane po vsej državi, in spremembe, ki se izvajajo na nacionalni ravni, se običajno začnejo prav v vašem domačem kraju.

Znane so to znane osebnosti, zato so bili v zadnjih tednih najbolj politično aktivni v družabnih medijih, ki vas pozivajo, da se obrnete na volitve, ne glede na politično pripadnost. Nekateri se obrnejo na Twitter in Instagram, da delijo svoje nalepke »I Voted«, medtem ko Alyssa Milano prosi svoje privržence, naj ponosno pokažejo svoje nalepke z uporabo #ShowMeYourSticker.

Obiščite glasilo411.org, da poiščete svoje lokalno volišče in se pomaknite navzdol, da vidite vse zvezde, ki se prikazujejo.

To bo pomagalo! Če je kdo radoveden danes o glasovanju, je to, kar počnem. Da za preklic državnih pokojnin izvoljenih uradnikov, ki postanejo usmrčeni in DA na okoljskem

Objava, ki jo je objavil @amyschumer

Danes je #ElectionDay Tukaj je #WhereToVote https://iwillvote.com/

Objava je delila Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 95

map