Kako Victoria’s Secret modeli ostanejo tako utrujeni? Ta Paddle Board-Inspired Workout

Ste se kdaj spraševali, kaj je potrebno, da bi dobili jedro kot tonik kot Victoria’s Secret model? Izkaže se, da je joga s preobratom. Ne glede na to, ali se boste kmalu spustili na piste, poskusite vaditi jogo iz studia in na Indo Yoga Board za uravnoteženo vadbo, ki simulira izkušnjo, da ste na vrhu stojne plošče. Alessandra Ambrosio je oboževalec, plošča pa je bila prav tako narejena v katalogu spomladanskega Victoria’s Secret. Tukaj so ključni potezi, ki nam zaupajo – zaupamo nam, rezultati so Instagram vredni.

Core zbuditi
Z razmaknjenimi nogami narazen, kolena nagnite in bokova rahlo naprej, se ravnajte po Indo Yogi Boardu, ne da bi se pomaknili na obe strani. Ploščo naj bo na sredini ročic eno do tri minute ali dokler noge ne začnejo goriti. Stopite in ponovite tri do petkrat.

POVEZANE: Nakup oblačila, ki je navdihnila Igre lakote Kostumi

Indo Push-Ups
Postavite obe roki pod ramo na Indo Joga Board, stopite nazaj v drsni položaj. Z rokama naravnost, sredi Indo Joga Board in držite ravnovesje. (Nasvet: izogibajte se držanju stranic plošče, tako da ne prerežite prstov, če se strnete na eno ali drugo stran.) Upognite komolce in spustite prsni koš, dokler ni v skladu s komolcem. Z uporabo tricepsa in nekaterih vaših prsnih mišic, pritisnite zgornji del telesa nazaj do začetnega položaja in stisnite prsni koš. Dihajte, ko pritisnete do začetnega položaja.

Vzdolžni nogi za dviganje pasjih nog
Začnite na rokah in kolenih. Izpusti, ko priležete prste in dvignete kolena s tal. Spustite medenico navzgor proti stropu, nato pa potegnite kostne kosti proti steni za vami. Nežno začnite poravnati noge, vendar ne zaklenite kolen. Prinesite svoje telo v obliko “V.” Stopite obe nogi skupaj. Potem naravnost z rokami in nogami vdihnite in dvignite desno nogo naravnost nazaj in navzgor, visoko v zraku. Spustite desno nogo in se vrnite skozi peto. Potegnite desno nogo nazaj in navzgor za vami, pri čemer pazite na tla in boke v vrsti. Dvignite nogo tako visoko, kot je mogoče, ne da bi pustili, da se želodec in rebra popijejo naprej. Ko vdihnete, spustite prste nazaj na tla. Ponovite 5-krat, nato pa preklopite na drugo stran.

Stalna joga potop (Warrior 1)
Začni v psu, ki se spušča navzdol. Vdihnite in razširite desno nogo visoko. Ko izdihate, stopite desno nogo naprej v nizek položaj. Spustite levo peto, tako da so levi prsti nekoliko usmerjeni naprej in vdihnite roke in prsi. Spustite roke proti stropu, ko se rožnati prsti obrnejo na drugega. To vam bo omogočilo sprostitev hrbta. Ohranite globoko, 90-stopinjsko potezo v desno nogo. Tukaj se ukvarjajo spodnje mišične mišice, ki vam omogočajo, da najdete dolžino v vaši hrbtenici. Delo na kvadrati boke proti sprednji strani prostora, medtem ko ozemljite nožni rob vaše leve noge v mat.

POVEZANE: Zakaj hodi po 45 minutah lahko preusmeri vaše telo v razmišljanje, da je mlajši

Plesna plesalka
Stoj v središču Indo Joga Board, premaknite svojo težo v eno nogo in poiščite ravnovesje, ko začnete risati nasprotno koleno v prsni koš. Poiščite svoje središče in ravnotežje, ki stoji na eni nogi z obema rokama, ki držijo ščitnik dvignjene noge. Vdihnite in premikajte isto roko kot noga, ki je dvignjena na zunanji del levega gležnja. Začnite prenašati gleženj za tabo, počasi se premikajte. Premaknite kolena, tako da so usklajeni s kolčki. Drži se in dihaj. Vdihnite in razširite roko nasprotnega stranskega telesa neposredno od rame do neba. Držite se tukaj za nekaj dih. Ko držite položaj, vdihnite v odsek pri vdihavanju in se sprostite ob izhlapevanju, tako da ustvarite enako in nasprotno potezo naprej skozi roko in nazaj skozi nogo. Počasi obrnite stopnice in preklopite noge.

Upward Plank Pose
Začnite tako, da sedite na Board Indo Yoga s svojimi nogami, ki se razprostirajo pred vami, in z rokami, ki so zasajene za vami, s palmami, ki se vrtijo, tako da vaši prsti kažejo v isti smeri, s katero ste obrnjeni (proti svojim prstom). Roke držite ločeno od ramena. Zunaj obrnite zgornje roke in počasi pritiskajte navzdol v svoje roke. Pri vdihu trdno pritisnite roke in noge in dvignite boke navzgor proti stropu. Držite prsni koš in hrbtenico v eni ravni liniji. Pripravite se na stiskanje podplatov v tla, medtem ko držite noge ravno in trdno. Počakajte do 30 sekund. Za sprostitev počasi spustite boke na ploščo Indo.

Bridge Pose
Začnite ležati na hrbtu, upognite obe koleni in postavite noge ravno na tla, razdalje kolkov. Postavite roke ob telesu, dlani gledajo navzdol. Pritisnite noge v ploščo in poiščite sredino ravnotežja. Vdihnite in dvignite boke navzgor, peeling hrbtenice od mat. Spravite noge in zadnjico, da dvignite boke tako visoko, kot lahko. Zadrži pet dihov. Sprostite, izdihite in počasi vrnite hrbet nazaj na Indo Joga board.

POVEZANE: Glej, kako Shakira zazna posteljno telo