Kako vzgajati vaš Pixie Cut v Chin-Length Bob, kot je navdihnila Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence je morda imela nekaj nerodnih trenutkov na rdeči preprogi (in jo ljubimo za njih!), Vendar nenadna naraščajoča faza njenega reza pixie ni nikjer vidna. Po dolgih strminah na dramatičen pridelek v novembru lanskega leta, Lawrence je bil videti elegantno vsak centimeter poti do brado, ki je poskakoval brado, ki jo je včeraj debitirala v New Yorku. Ko gre za odraščanje reza, je bila splošna zamisel, da bi šla tako dolgo, kot bi lahko brez obiska v salonu, vendar pa lahko redni obrezki olajšajo težavno med fazo.

Celebrity hairstylist Chris McMillan, ki je geni človeka Jennifer Aniston in Michelle Williams, priporoča obisk vašega stilista vsakih 10 tednov, da bi prišli do oblike. “Izrežite hrbet in ščurke, tako da oblikujete dlake v bob, saj se strani dohitijo v dolžino,” je povedal V stilu prej. Ko so vaše plasti malo dolge, lahko poskusite s piškotki in ponatalkami izven centra – vsak slog daje iluzijo poliranega reza s sprednje strani, pri tem pa se hrbtni hrbet skrijejo v hrbet. Odraščanje vaših udarcev se vedno izkaže za najzahtevnejši del, vendar na srečo malo proizvoda gre daleč! Samo krpica pomade lahko prikrijejo poškodb dojenčkov, ali pa posušijo raztrgano, roughed-up konec.

Nikoli ne podcenjujte moči dobro nameščenega pripomočka za lase. Trakovi ali sponke za lase lahko zožijo nepremišljene tuljave, ki jih še vedno ne morejo potisniti za ušesi, in ko vaše ščurke dosežejo jagodičasto raven, jih lahko poravnate in jih zmešate z ostalim rezom.

V naši galeriji si lahko ogledate več znamenitosti za lase!