Kampanja Lupita Nyong’o v čudoviti kampanji Lancôme vam bo dala resno navdih za ličila

Vsakič, ko razmišljamo o tem, kako delamo s krepkim videzom ličila, vedno ponavljamo potrebno mantro: Kaj bi storil Lupita Nyong’o? Po tem, ko je videl novo akcijo za Lancôme, je to uradno — svetle oči z živo ustnico postanejo naš novi videz prišli spomladi. Za predvajanje nove znamke Grandiose maskara ($ 32; lancome-usa.com) in sence Color Design, naša lepotna miza prikazuje čudovito vijolično oko, ki je bila seznanjena s sijajno rdečo ustnico in pranjem iz rdečega rumenjaka.

POVEZANE: Lupitina očala z zlatimi globusi zdaj imajo svoje lastne Cvrkutke

Zabavno dejstvo: paleta, ki je bila prikazana v oglasu in na pokrovih Nyong’o, je bila sodelovanje med zvezdo in njenim likovnim umetnikom Nickom Baroseom. “Zasnoval sem barvno paleto in Lupita je po Jacaranda Bloomu po dirkalnem električnem vijoličnem cvetu jacaranda drevesa”, nam pove. “Ima tri vijolične odtenke, ki jih lahko premešate in ujemate, senca morske sive na dnu pa je kot nalašč za obloge oči.”

Če so barve všeč vam znane, je paleta enaka tisti, ki jo je ustvaril njen osupljiv zlati globus, ki dokazuje svojo vsestranskost na rdeči preprogi in v resničnem življenju. “Če imate temno kožo, je zlato barvno senco na vrhu odlična barva barve”, pravi Barose, ki opozarja, da se lahko barve nanesejo z mokrim aplikatorjem za bolj pigmentirano izplačilo. “Ne postane preveč lahka ali hladno, bogat topli ton le prinaša svetlobo očesom.”

Poiščite Lupitine oglase na spletu in v tisku, ki se začnejo tega meseca, in si oglejte paleto Jacaranda Bloom Color Design za 50 USD na lancome-usa.com zdaj!

FOTOGRAFIJE: Glej Lupita’s Best Looks Ever