Kanye West’s Collection sezona 1 se prodaja v maloprodajnih trgovinah

Adidas Originals, ki jih je Kanye West Yeezy Season 1 kolekcija nazadnje potekala v trgovinah prejšnji četrtek, in željni oboževalci niso izgubili nobenega časa, ko so dosegli enega od najljubših kosov Kanye West.

Tom Kalenderian, izvršni podpredsednik in generalni trgovski vodja moškega in prehoda Chelsea v Barney New York, povedal WWD da so stranke v sredo zvečer prejele zapestnice za nakup zbirke v četrtek. 

Zdi se, da je bila najbolj priljubljena postavka 950 Boot, kar znaša 585 dolarjev. To je bilo prvo, ki se je prodajalo na Barneysu in Wish-u, streetwear trgovini s sedežem v Atlanti.

POROČILO: Kanye West Auditioned za ameriški idol-Glej ga presenečenje sodnikov s Kim Kardashian

Keith Tran, solastnik Black Market USA, je v Teksasu dejal: “Do takrat, ko so se vrata odprla zjutraj, smo imeli približno 35 do 40 ljudi v skladu z večino čakanja več kot tri ure. Prva oseba je čakala 12 ur za nakup zbirke. ” 

Izgleda, da je bila zbirka zagotovo vredna čakanja in luksuznih cenikov. Zahod nam je dal pogled na vse trdo delo, ki je šlo v ustvarjanje sezone Yeezy 2 in jasno je, zakaj so se kupci zbrali v trgovinah. Sodeč po svoji veliki privlačnosti imamo občutek, da bo naslednja sezona naredila prav tako dobro, če ne celo bolje!