Kanye West Teams Up z Balmain za zvezdasto glasbeno glasbo “Wolves”

Pusti Kanye Westu, da se preobrazi. Reper je izdal svoj glasbeni video za skladbo “Wolves” z albuma Življenje Pablo danes, in ne samo, da se je z modno hišo Balmain lotil ustvarjanja projekta, temveč je uvrščen tudi na znamenito vojsko bhakta,.

In za razliko od njegovega spornega videoposnetka za “Famous”, ki je prikazoval voščene figure nekaterih svetovno najbolj pogovorov o slavnih, črno-beli video za “Wolves” se ponaša z množico resničnih življenjskih zvezd, med njimi Kim Kardashian West, Kylie Jenner, Sia , Cindy Crawford, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Joan Smalls in Vic Mensa ter kreativni direktor blagovne znamke Olivier Rousteing. 7-minutno produkcijo je režiral Steven Klein in podvojil kot dolgotrajno akcijo za Balmainovo jesensko / zimsko leto 2016.

V posnetku Zahod strastno prenaša besedilo pesmi, ko solze po njegovem obrazu, medtem ko modeli hodijo okoli njega v strašni obliki – in to je treba gledati.

POVEZANE: Kanye West Stars v kampanji Balmain’s Fall 2016 z Joan Smalls

Oglejte si “Wolves” s klikom na zgornji video.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 44

map