Kardašani so končno zlomili svojo tišino na Khloejevo dekle

Če še niste videli epizode V koraku z družino Kardashian in ne sledite nobenemu družinskemu članu v socialnih medijih (kako je to mogoče?), to veste: Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall in Kylie so izjemno blizu.

Ko tragedija udari, imajo utrdbo navzdol. In ko se njihova družina razširi, si drug drugega podpirajo, ne glede na to. Torej, kako se ženske klana Kardashian-Jenner odzivajo na novorojenčka prvega otroka Khloé Kardashian s Tristanom Thompsonom? Kot ste lahko uganili, so stvari zapletene.

33-letna televizijska zvezda v resnici je končno rodila otroka v četrtek in pozneje, družina Khloéja je srečna z otrokom. Seveda je bila Khloéjeva mama Kris Jenner prva, ki je javno reagirala na otroške novice. Ona je ponovila gif Kendall rekel “baby” znova in znova z napisom “BLESSED !!!”

BLESSED !!! #Repost @wmag · · · Ko trije sestre rodijo v manj kot letu dni. Čestitke @KhloeKardashian o pozdravitvi še ene deklice v klan KarJennerja. – * zvok na * povezavo v reviji bio @ kendalljenner W, oktober 2016

Objava, ki jo je delil Kris Jenner (@krisjenner)

Kmalu zatem je Kylie postala prva sestra, ki se je odzvala na novice v četrtek, tako da je v eni od svojih zgodb Snapchat prikazala bankovec “Kongratulacije, Khloé”. 

Kylie je to objavila danes! Čestitke Khloe! Ne morem verjeti, da sta Kim, Kylie in Khloe skupaj dekleta 4.12.19

Objava je delila Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

Kim je sledila obleganim bolj natančnim tweetom, ki so razkrili podrobnosti o dostavi Khloéja.

Najboljša prijateljica Khloéja Malika Haqq, ki ji je poročala o otrokovem rojstvu, je sporočila Khloéju na Instagramu, s čudovito črno-belo sliko.

Desno ob strani. Čestitam ljubezni! Hvala za nečakinjo

Objava, ki jo je podelila Malika (@forevermalika)

Vsi odgovori so bili veseli, in medtem ko se Kris čuti “blagoslovljen” o otroku Khloéja, ni tako jasno, kako Kar-Jenners čutijo o otrokovem očetu, Tristan Thompson.

V začetku tega meseca je bil opazen, da se je malo preveč približalo ženi v fotografijah in posnetkih, ki jih je objavila Dnevna pošta, in TMZ je spustil posnetke iz oktobra 2017, v katerih je videl, kako poljubi ženo in jo je zlepljen z drugim v Washingtonu, D.C. Kmalu po tem, ko so novice zlomile, je Kris Jenner letel na strani Khloéja v Clevelandu, kjer je rodila.

Decembra 2017 je Khloé svojo nosečnost potrdila z Instagramovo fotografijo svoje naraščajoče otroške udarec. “Moje največje sanje so se uresničile! Imamo otroka! Čakala sem se in se spraševala, vendar je Bog imel načrt ves čas, «je zapisala, kasneje pa pojasnjuje, zakaj se je odločila, da se je več mesecev zadržala na nosečnosti.

POVEZANE: Tukaj je seznam Kardashian grandkids, ker imamo težave pri vodenju sledi

“Vodenje skrivnosti iz zunanjega sveta ni bilo tako veliko za mene,” je pojasnila. “Verjamem, da obstaja nekaj stvari, ki morajo biti zasebne in zase. Lepo je imeti nekaj, kar je samo naš.”

Moje največje sanje je bilo realizirano! Imamo otroka! Čakal sem in se spraševal, toda Bog je imel ves čas načrt. Vedel je, kaj dela. Preprosto sem moral zaupati vanj in biti potrpežljiv. Še vedno včasih ne morem verjeti, da je naša ljubezen ustvarila življenje! Tristan, hvala, ker si me ljubila tako kot ti! Hvala za zdravljenje kot kraljica! Hvala, ker ste se počutili čudovito na vseh stopnjah! Tristan, predvsem, hvala, ker si mi naredil MOMMY !!! To izkušnjo si naredil še bolj čarobno, kot sem si lahko zamislil! Nikoli ne bom pozabil, kako čudovito si bil v tem času! Hvala, ker si me tako srečna ljubila! Hvala vsem za ljubezen in pozitivne vibracije! Vem, da smo ohranili to tiho, vendar smo želeli uživati ​​to med našo družino in bližnjimi prijatelji, dokler bi lahko zasebno. Uživati ​​v naših prvih dragocenih trenutkih samo nas ❤️ Hvala vsem za razumevanje. Tako sem hvaležen, navdušen, živčen, željan, prežet in strah v enem! Ampak to je najboljši sveženj občutkov, ki sem jih čutil v življenju! ❤️❤️❤️

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)

Zdaj je vse na prostem – in seveda, družina je z njo. Prihod njene novorojenčke je seveda le še ena za celotno družino, ki je v zadnjih nekaj mesecih tudi pozdravila otroka Kylie Jennerja Stormi Websterja in tretjega otroka Kim Kardashiana s Kanye West, Chicago.

Po rojstvu Stormija je Kris Jenner seveda delila vznemirjenje na Instagramu, medtem ko je Khloé dala fotografijo njenih in Kyliejevih ujemnih udarcev.

Bog je dober! Tako sem navdušena in navdušena, da bi dobrodošla še ena dragocena deklica v našo lepo, naraščajočo družino. Blagoslovljeni smo izven prepričanja! #repost @kyliejenner se zahvaljujem @wttyleru, ker je to skupaj. tukaj je malo pogled na zadnjih 9 mesecev. povezava je v mojem bio ♥ ️

Objava, ki jo je delil Kris Jenner (@krisjenner)

Spoznajte mojo dragoceno vnuko Stormi! Ljubim te neskončno �� ���� ���� #Repost @kyliejenner stormi ����

Objava, ki jo je delil Kris Jenner (@krisjenner)

Čestitam, moja sladka Kylie! Kakšna čarobna vožnja je bila! Zamudil te bom, ko se boš strinjal z mano. Nikoli v milijonih letih nisem mislil, da bi to naredili skupaj, vendar je bilo zaradi tega veliko bolj posebnega. Bog je tako dober! Njegov načrt je imel ves čas! Všeč mi je mala mama �� ljubezen velika mama

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)