Kardashians / Jenners prodajajo svojo obleko za pomoč žrtvam hurricana

Kardashian Jenner Real Real Sale
khloekardashian / Instagram

Alexis Bennett

20. oktobra 2017 @ 14:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Oboževalci Kardashian in Jenner so danes vaš srečen dan. Kourtney, Khloé, Kendall in Kylie se poslovijo z nekaterimi najboljšimi modi v svojih omarah. Torej, to je vaša enkratna življenjska priložnost, da dosežete nekaj svojih oblikovalskih duds brez plačila polne cene.

20. oktobra bodo dekleta na spletni strani RealReala objavljale elemente oblikovalcev, kot so Stuart Weitzman, Céline in Michael Kors. Najboljši del: Del prihodkov bo koristil United za Puerto Rico, pobudo, ki jo je pričela prva otoka Lady Beatriz Rosselló, ki podpira žrtve, ki jih je prizadel hurikan Irma in Hurricane María.

Na krovu Kardashian / Jenner je več kot 520 predmetov na spletnem mestu RealReal, zato je na voljo veliko možnosti. Ampak zapomni si, vsak predmet je edinstven in ton tonskih slogov že odletel iz digitalnih polic.

VIDEO: 6 investicijskih kosov Vsaka ženska bi morala biti lastna

 

Če razmišljate o točkovanju nekaj kosov, pojdite v naše najljubše predmete spodaj in pojdite na spletno mesto RealReal, preden je prepozno.