Karlie Kloss je očarljiva “Beach Baby” v njeni zadnji fotografiji Throwback

Že kot otrok je imel Karlie Kloss izdelavo modela. Modna zvezda je že presenetljivo predstavljala kamero dolgo, preden je kdaj začela svojo prvo ogromno kampanjo, kar je dokazano v najnovejši povratni fotografiji Klossa.

plaža otroka ���� # tbt

Fotografija, ki jo je objavil Karlie Kloss (@karliekloss)

V njem Kloss igra na plaži v pesku v večbarvni bikini in utripa nasmeh za kamero. “Beach baby # tbt”, je v četrtek na naslovu Instagram napisala nagovor, ki kaže, da se je hitro odrezala od polnjenja peščene žlice za fotografski opp, in poskrbela, da bo pred vrati držala in vedro.

Medtem ko je Kloss v teh dneh zadrževal svoje ključavnice v blond lobi, je spet igrala eno resno vrsto tupih udarcev, ki so ji še vedno uspele pasti (nekoliko) čez njen obraz.

Bilo je malo časa, saj je model delil svoje fotografije s gramom kot otrok. Pred tremi tedni na dan očeta je Kloss poklonil očetu z dragoceno fotografijo, s katero se je z njim in njeno sestro vozila na vrtiljaku. »Vesel dan očetov do najbolj navdušujoče in vplivne osebe v mojem življenju (Ps. Nikoli nisem cenil tvojega elegantnega 90-ih let do sedaj oče),« je napisala skupaj z njo.

POVEZANE: Karlie Kloss, Jason Wu in več oblikovalci sijale v kampanji Swarovski’s Fall

Vesel dan očetov najbolj navdušujočim in vplivnim osebam v mojem življenju. (Ps. Nikoli nisem cenil tvojega elegantnega 90-ih let do sedaj Dad❤ prebival����)

Fotografija, ki jo je objavil Karlie Kloss (@karliekloss)

Kot oče, kot hči, ko gre za epske ’90-ih dlake.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map