Karlie Kloss oblikuje čast za dobrodelnega veleposlanika Expressove nove blagovne znamke

Če iščete življenje, dihanje definicija vsestranskosti, poglej ne dlje kot 23-year-old model Karlie Kloss. Da, model lahko narekuje vrhunske vzletno-pristajalne steze oblikovalcev, kot je Oscar de la Renta, vendar se lahko z lahkoto zdrsne tudi v ločene dele.

Kloss je bil uradno imenovan za veleposlanika blagovne znamke in kreativnega svetovalca podjetja Express in, kot da to ni bilo dovolj, tudi zvezda v novi kampanji #ExpressLife, ki se je začela 1. avgusta. Fotografiranje Ineza in Vinoodha, portfelja slik kampanje ugotavlja Kloss, ki se ukvarja z asortimanom kolekcije jopiča, ki naravno vključuje kavbojke v praktično vsakem odtenku, klasike kot navaden bela oksford in sultry top-topovi.

“Odrasel sem oblečen in nakupoval v Expressu v St. Louisu, in vedno sem ljubil blagovno znamko za vsakdanji, vsestranski videz, ki dela za toliko vidikov mojega življenja, ne glede na to, ali sem na delovnem mestu, v šoli ali zunaj s prijatelji” Je dejal Kloss v izjavi. “Ne morem razmišljati o boljši blagovni znamki za sodelovanje in ustvarjanje modelov, ki ujamejo moj osebni slog.”

In čeprav je lepota pripravljena na to, da bo njen prvi debitant kot ustvarjalni sodelavec z ekskluzivno zbirko prihodnje pomladi, vam ni treba čakati, da potem dobite okus njenega sloga. Pravzaprav je pomagala pri oblikovanju bele tee (25 USD, express.com), ki preprosto bere “Like a Kloss”, katere del bo šel k njenemu lastnemu Kodeju s Klossyjevo organizacijo, da bi mladim dekletom. 

POVEZANE: Karlie Kloss se pridružuje Platinum Blonde Clubu

Oglejte si več slik iz oglaševalske akcije spodaj. 

Karlie Kloss Express 5 - Embed 2016
Vljudnost Express

Karlie Kloss Express 4 - Embed 2016
Vljudnost Express

Karlie Kloss Express 2 - Embed 2016
Vljudnost Express

Karlie Kloss Express 3 - Embed 2016
Vljudnost Express

FOTOGRAFIJE: Najboljša od nagrade Teen Choice Awards Rdeča preproga

Karlie Kloss Express 1 - Embed 2016
Vljudnost Express

Govorite o omamljanju.