Kate Bosworth se spušča o njenem dekletu Moment moči s Sophie Bush Backstage na Zlati globusi

Jennifer Lawrence in Amy Schumer nista edini par prijateljic, ki sta se včeraj zvečer predstavila na zlatem globusu. Kate Bosworth je nastopila s svojo prijateljico Sofijo Bush, da je nagradi za najboljšo igralko v televizijski drami Taraji P. Henson. In medtem ko je morda izgledala na zaslonu, je Bosworth razkril na V stilu in Warner Bros. Golden Globes po-party, da je imela metulje v želodcu.

“Bila sem popolnoma živčna,” je povedala V stilu. Toda ob njeni prijateljici in “najbolj neverjetni ženi na planetu” jo je nanj spravljala. “Imeli smo nekaj dekle moči, ki gredo ven. Držali smo se za nazaj. “

In Bush ni bil edini, ki je pomiril igralko. “Takoj sem videl Tom [Hanks], preden sem šel naprej in bil je kot,” Ti si to dobil. V redu bo, «je rekla. “Če Tom Hanks pravi, da sem dobil to, sem dobil to.”

Kate Bosworth Golden Globes 2016
Jason Merritt / Getty Images

POVEZANE: Prihodi rdeče preproge za zlate glave v letu 2016

Njena prilagojena obleka Dolce & Gabbana je morala dati zvezdici povišanje zaupanja, saj je izgledala omamno v brezbarvni okrašeni rdeči obleki, diamanti Norman Silverman in čevlji Christian Louboutin. Moč deklice je morala pomagati – njena prezentacija Golden Globes je potekala brez vlečenja.

– Poročala Brianna King

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map