Kate Middleton bi lahko zamudila naslednjo kraljevsko poroko

2018 se izkaže, da je leto kraljevske poroke. Ne samo, da je svet obravnaval bridke princa Harryja in Meghan Markle, ta jesen, kraljevski opazovalci bodo dobili drugo pomoč pomp in okoliščin. Princesa Eugenie, Harry in William’s prvi bratranec, naj bi se 12. oktobra sprehodila po hodniku, Harperjev bazar, na mestnih vratih v St. Georgeu bi manjkalo enega glavnih igralcev: Kate Middleton.

Znane osebnosti Attend Wimbledon
Kate Middleton Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

POVEZANE: Kate Middletonova najbolj zapomnjena obleka

Na žalost bo Middleton morda morala preveriti, da se na povabilo ne bo udeležil. Njena sestra Pippa pričakuje otroka in po poročilih Bližje in Express, rojstvo Katejeve nečaka bi lahko sovpadlo z Eugenijevo slovesnostjo. Kraljeva obveznost je ena stvar, toda Kate bo verjetno želela biti s svojo sestro za takšno veliko priložnost. Revije prav tako poročajo, da je Kate že prejela Pippo nekaj ročnih mečev iz Georgea in Charlotte, zato je očitno zelo navdušena nad njeno prihodnjo vlogo kot teta.

POVEZANI: Prince Louis Smiles široko v čudovitem novem krstu fotografiji

Medtem ko je Kateova prisotnost v tem trenutku nejasna, bi morali princeso Charlotte in Prince George videti. Tako kot pri stricu svoje stric Harryja, bodo tudi na dirkah in strankarskem dirkališču na veliki dan princese Evgenije. Njihove izkušnje na preteklih kraljevskih porokah bodo prav tako koristne. Charlotte bo očitno “vodila” družice med prihajajočo slovesnostjo. George je služil kot stranski fant na poroki Pippa Middletona leta 2017, zato bi moral natančno vedeti, kaj storiti tokrat.

POROČILO: Kate Middleton in Prince William Broke kraljevska tradicija na njihovi poročni noči

Še en kralj, ki bi lahko bil MIA? Princ Filip, Eugenijev dedek. Ker imajo tudi kraljevci družinsko dramo za reševanje, bi lahko Philip izpuščal drugo kraljevsko poroko leta 2018 zaradi neke govedine, ki jo ima z Sarah Fergusonom, Eugenijevo mamo. Po razvezi leta 1992, ki se je zgodila med Fergusonom in Princem Andrewom, je še vedno nekaj krvi. Philip je tudi v začetku tega leta opravil zamenjavo kolka, tako da je bilo zelo pomembno, da je prišel do Harry in Meghanove poroke. Zaradi družinskih spopadov in zdravstvenih razlogov je lahko dolg posnetek domnevati, da se Philip odpravi na grad Windsor za drugo poroko.