Kate Middleton in Prince William Broke kraljevska tradicija ob njihovi poročni noči

Strogi predpisi in kraljevska družina gredo skupaj kot arašidovo maslo in žele. Kraljevska tradicija je sramotno stroga, od predpisov o tem, da ne nosi črne barve, ne da bi jedel česen, zato ni čudno, da je Meghan Markle imela grobo prilagoditev časa. Ampak ona ni edina.

Že Kate Middleton in Prince William sta bila občasno precej naklonjena pravilom in tradicijam. Njihove zdrsi niso zasnovane na PDA, kot sta Markle in Prince Harry, vendar je upognjeno pravilo ukrivljeno pravilo. Tudi če se je zgodilo na njihovem poročnem dnevu.

Volja and Kate wedding lead
Ian Gavan / GP

Po navadi, po pompki in okoliščinah kraljevske poroke, bo par takoj zapustil svoj medeni mesec. Kraljica Elizabeta in princ Philip sta šla naravnost v hišo svojega strica v Broadlands. Princesa Anne in Mark Phillips sta odpluli križarjenje.

Toda Will in Kate sta bila drugačna. Odločili so se, da svoje prvo noč preživijo kot mož in žena malo bližje domu, tik ob Buckinghamski palači. Izjemen odmor? Težko. Pa kljub temu? No, tehnično, da, čeprav so imeli velik razlog za to.

POVEZANE: Vsako kraljevsko pravilo Meghan Markle je bilo nesrečno zlomljeno

Express poroča, da ker je princ William delal kot pilot za iskanje in reševanje, ni mogel iti v tujino do deset dni po tem, ko sta mu in Kate rekla “jaz”. 

Sčasoma sta se odpravila na zasebni otok na Sejšelih. Bolje pozno kot nikoli. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map