Kate Middleton omamne v elegantni modri barvi in ​​kremasti fascinator

Kate Middleton je obrnjena glava v še en ženski ansambel. Elegantna vojvodinja je bila vizija v svetlo modri in smetani za posebno službo, ki je praznovala 90. rojstni dan kraljice Elizabete z britansko kraljevsko družino v St. Paulu v petek, ki je bil popolnoma drugačen, vendar enako osupljiv, dolžina kraljevsko modro številko Roland Mouret, ki jo je nosila za SportsAid Gala v palači Kensington, pred večerom.

Mama-dve mešani britanski tradiciji z lastnim osebnim stilom za nadaljevanje praznovanja kraljevega rojstnega dne rojstnega dne, bleščečo v svetlo modri kremasto oblečeni plašči Catherine Walker in kapa Janea Taylorja, naglašena s kremastim fascinatorjem,.

princ William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge and Prince Harry arrive for a service of thanksgiving for Queen Elizabeth II's 90th birthday at St Paul's cathedral on June 10, 2016 in London, United Kingdom.

Elegantna vojvodinja je bila vizija v svetlo modri in smetani za posebno službo, ki je praznovala 90. rojstni dan kraljice Elizabete z britansko kraljevo družino v St Paulu. Nosila je svetlo modro kremasto oblačilno obleko Catherine Walker in kapo Janea Taylorja, naglašena s kremastim fascinatorjem,.

Matt Dunham / WPA Pool / Getty

Vojkova vojvode Kate je ušla u mahagoniju u elegantni niski chignon, a prije toga je na to mesto postavila elegantnu kreonijsku tvornicu. Izravnala je videz z ujemalnimi uhani iz diamantnih kapljic, ogrlico s priveski iz diamantov, rdečimi suknjiči in zlato sklopko, ko je spremljala moža Princea Williama, Princa Harryja, Princa Charlesa, vojvodinje Cornwalla in vojvode Edinburga.

VIDEO: Glej Kate Middleton’s Most Memorable Outfit

 

Poleg spomina na prelomnico kraljice letos, princ Philip praznuje svoj 95. rojstni dan danes, 10. junij. Želje za vojvodo Edinburga na njegov poseben dan.