Kate Middleton ponovno nosi Tory Burch Tweed plašč za obisk prireditve za presenečenje

Kate Middleton je kraljica reciklirnih oblek! Nosečo kraljevo, ki ga je ustavil Center za otroke in družine Anne Freud, je na obisku v presenečenju v četrtek nosil tweed plašč, ki je videti grozno.

Middleton, ki je pokroviteljica AFNCCF-a, je ponovno nosil tridimenzionalni plašč Tory Burch, ki ga je kraljeval nosil, ko je leta 2014 nosila princeso Charlotte. V tem prvem izletu (na sliki spodaj), Je Middleton seznanjal s suhimi črnimi jeansi in ujemajočimi črpalkami za NBA košarkarsko tekmo v New Yorkovem Barclayjevem centru:

Kate Middleton
James Devaney / WireImage

V četrtek je vojvodinja nosila plašč na učni konferenci HeadStart, kjer je klepetala z mladimi in osebjem o duševnem zdravju in odpornosti.

To je bil velik teden za kraljevino, ki je v torek praznovala svoj 36. rojstni dan z majhnim ključem doma s svojim možem Princem Williamom in otroki Prince George in princeso Charlotte.

POVEZANE: 36 Times smo želeli biti Kate Middleton

V sredo je Middleton stopil v kraljevsko modro Hobbs peacoat in Seraphine materinstvo obleko ($ 109, seraphine.com), da je bila opazila v prejšnjih nosečnosti.

Kate Middleton

Kate Middleton se zabava ponovno obleče na najljubšo materinstvo. Tokrat je vojvodinja iz Cambridgea reciklirala cvetočo obleko Seraphine (109 dolarjev; seraphine.com) in jo seznanila z navtičnimi črpalkami.

EDDIE MULHOLLAND / AFP / Getty Images

Zelo rad gledamo te kocke nazaj v vrtenje.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 10 =

map