Kate Middleton’s Makeup Line je začela linijo za nego kože

Kepanje Kate Middleton je nad-regal sijaj bo kmalu postalo veliko lažje, zahvaljujoč svoji ličilnici Arabella Preston. Čeprav je pro-jeva priljubljena ponudba za nego kože, Votary, je lansko leto v Združenem kraljestvu prinesla precej masovnega sledenja za uporabo naravnih olj, ki so prinesla resne rezultate. Od danes naprej boste lahko na Anthropologie prevzeli celotno linijo. “Votary se je rodil iz moje želje po preprostejši, 100-odstotni naravni, a še vedno učinkoviti rutini za nego kože”, pravi Preston V stilu ekskluzivno. “S sodelovanjem z velikimi strankami v mojem delu ličilnika sem potreboval izdelke, ki jih lahko res masažim v kožo in jih oživljam. Ugotovil sem, da so naravna rastlinska olja daleč najboljši način za doseganje tega starostnega razreda, nasprotujoče si žarek. “

Kate Middleton Skin Embed
Vljudnost

POVEZANE: Kate Middletonov Conditioner je zdaj na voljo za nakup v ZDA.

Element Votary vsebuje olje za čiščenje, tonusni serum in tri različna obrazna olja. “Katero olje, ki ga izberem, je v celoti odvisno od občutka kože in razpoloženja. Včasih se odločim glede na potrebe moje kože, kot je uporaba zobne paste Rose Rose in Sandalwood v zimskih mesecih”, nam pove. “Včasih pa temelji na vonju. Lahko se zbudim in resnično potrebujem oživljajoče in poživljajoče note Neroli in Mirine obraza.” Dokler je končni rezultat vojvodine Kate popolna koža, jih bomo vzeli vsi. Kupite celotno linijo zdaj na anthropologie.com, po ceni med 72 in 118 USD. Ker je njen kondicioner postal na voljo tudi v ZDA nedavno, ste samo par L.K. Bennett se oddaljuje od doseganja ciljev kraljevskega sloga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 8

map