Katera Lady Gaga bo prispela na oskarjih 2016? Kratka teorija za njeno rdečo preprogo

Lahko rečemo, da je Lady Gaga, kot je Barbie, tudi ženska mnogih talentov in osebnosti, če se z njo razprostira za najboljšo glasbo ali za nagrado Golden Globe za vlogo grofice v American Horror Story: Hotel. Torej z obsegom dela, ki zajema sodelovanje z vsemi od Elton John, Tony Bennett, Beyoncé, Ryan Murphy, Angela Bassett, Nicola Formichetti in pokojni Alexander McQueen, med drugimi ikoni njihovih disciplin, prihaja odgovornost za počastitev njihovega dela.

Prav zato, ko gre za rdečo preprogo, se Gaga odloči, da bi osvetlila svetlobo od sebe in na zadevo, ki je pri roki. Ja, to je ista lepota, ki je nekoč slovesno sprejela VMA v mesno obleko. Vendar pa hiter pogled na njene najnovejše obleke dokazuje, da se Lady obleči za to priložnost.

Vzemite, na primer, izjemno modri Alessandra Michele po meri Gucci obleko, ki jo je potegnil na Super Bowl 2016 pred tem mesecu. Predstava je bila hit in, seveda, njen videz, skupaj z visokimi petami, ki so se počastile za ameriško zastavo, so se odrazile, kaj je tam storiti: peli “The Star Spangled Banner”. V drugem primeru njene sposobnosti preoblikovanja je Gaga kanaliziralo grofico v rumeno oblečeno obleko za premiero L. A. American Horror Story: Hotel nazaj v oktobru. Prav tako se je obrnila na kamero in dala isto pošastno smrt videti starega človeka na zaslonu.

Za razkritje Brandona Maxwella leta 2016 se je nadarjen z vsem črnim Maxwellom, ki je zasnoval ansambel, ki je govoril o svoji novi kolekciji za druge študente. Nekaj ​​noči kasneje je usmerila temne, viktorijanske muse Marc Jacobs in se je dotaknila najnovejšega showdowna oblikovalca. Spet ni bilo, kaj se je Gaga počutil kot nošenje, temveč, kaj je najbolje pomagalo odražati dano zadevo.

Torej, katera Gaga lahko pričakujemo, da bo v nedeljo prišla noč Oskarja? 29-letno ime gospodinjstva naj bi jo izvedla, Diane Warren pa “Til to se zgodi k tebi”, čustvena balada, napisana za žrtve spolnega napada, ki je tudi nominirana za najboljšo izvirno pesem Lovišče. Glede na temo melodije je precej resna, pričakujemo, da bo Gaga ohranila stvari minimalne, in se odločila za trdno toniran, nekoliko konzervativen del, ki bo pustil, da se besedila pogovarjata, kot je to storila v navadi Christian Siriano številki, ki jo je zadel do leta 2016 Osmanski nominirski kosilo (nad). Ne pričakujte prevelikega, “kaj je Gaga nosil?”.

V nadaljevanju podrobnejši pogled na ansamblih, ki dokazujejo, da Lady Gaga ne obleče samo ob tej priložnosti, temveč spremembe, ki temeljijo na tem, ali je med A-listniki v igralskih ali glasbenih svetovih.

POVEZANE: Ali se strinjate z našimi napovedmi oskarjev za letošnje najboljše nominirance?

2015 Grammys vs. 2015 Emmys

Oskarji Gaga Comparison
Getty Images

Čeprav so se Grammyi izkazali za mesto, kjer Gaga pogosto krepi kič, se je Gaga obrnila na stilista in oblikovalca Brandona Maxwella za njeno seksi, bleščečo srebrno zasnovo na nagradi za leto 2015 (zgoraj, levo). Uspila je kroglico, ki je bila nekega dne. Navsezadnje je bila sredi spodbujanja Očisti obraz kasneje pa je nastopil na odru, da je poigral s jazzovsko ikono Tonyom Bennettom. Njen pogled na Emmys pa se je poklonil Old Hollywoodu in pomagal vložiti tožbo kot pooblaščena televizijska igralka. Črn Maxwellov dizajn je bil eleganten in njeni lasi so ohranili klasično vibracijo (zgoraj, desno).

2010 Grammys vs. Oskarji za leto 2010

Oskarji Gaga Comparison
Getty Images

Gaga je na Grammysu 2010 izvedla hitrost hitov, kot je “Poker Face”, kjer je prišla v po meri Armani Prive kos,zgoraj, levo). Na oskarjih leta 2014 je Gaga nastopila prijateljico Donatello Versace, da bi ustvarila to po meri, brez bleščečo lepoto (zgoraj, desno). Takrat je bila Gaga spodobna Versaceova pomladna kampanja za leto 2014.

2016 Grammys vs. 2016 Zlati globusi

Oskarji Gaga Comparison
Getty Images

Že nekaj časa, ko smo videli Gaga, je resnično prinesla na Lady Grammys, kjer je prišla v ansambel Marc Jacobs z jasnimi oranžnimi lasmi, ki so počastile David Bowie (zgoraj, levo). Medtem je njena zlati globus, oblečena v obleki Atelier Versace, dokazala, da ji je nagovor Marilyn Monroe in legendarne igralke zaslužila stol v igralčevem notranjem krogu (zgoraj, desno).

POVEZANE: Vse, kar morate vedeti o oskarjih 2016

2015 Oskarji vs. 2011 grammy

Oskarji Gaga Comparison
Getty Images

Pred premikanjem predstave z izjemnim poklonom Zvok glasbe, Gaga je na Oskarja leta 2015 prispela na številko Azzedine Alaia, za katero menimo, da je Julie Andrews zagotovo odobrila (zgoraj, levo). Za njeno promocijo nato novi album Rojen na ta način na Grammysu 2011 je Gaga nastopila umetnika Hussein Chalayan, ki ji je pomagala pri prihodu v prozorno plovilo (zgoraj, desno). Kasneje se je kasneje slikala figurativno na odru in izvedla hit za svet.