Katharine McPhee pokaže svoj bikini Bod, medtem ko Splashing okoli v Miamiju

Morda je bila še druga na sezoni pet American Idol, ampak Katharine McPhee bo vedno prva v naših očeh in v očeh vsakogar, ki je ugledal pevca in igralko, ki se je v ocean v Miamiju včeraj v nedeljo.

McPhee je obrnil glave v majhnem črno-belem vzorčnem dvodelnem izdelku iz kopalke ACACIA, s seksi izrezi v halterih in na straneh dna bikini. Nosila je njene lase v nizkem konjskem kostanju in oklevala dva modna okrogla rdeče-tonirana sončna očala.

Katharine McPhee
Brett Kaffee / PacificCoastNews

32-letni Smash zvezda je očitno udarila v telovadnico, saj je pokazala nekaj resnih abs in toniranih nog, ki so izgledale srečno in sproščeno pljuskale v oceanu. Dan preživljanja plaže je preživela s prijateljem, ki je ustvaril čudovito fotografijo McPheejevega rockin-boda, vendar (po naključju) je dal palec nad zvezdastim obrazom. McPhee je vseeno objavil fotografijo v Instagramu, s podnaslovom jezika-v-obrazu, “Photo fail … dober Munge!”

Fotografija ne uspe … dober Munge! @mattwalkerperiod #miamibeach #miami

Fotografija, ki jo je objavila Katharine McPhee (@katharinemcphee)

Igralka in pevka sta se na zabaviščih v Miamiu zabavala in se ni strah, da bi razkrinkala, objavila slikovito sliko košare sladkornih krofov, ki je označila posnetek: “Moje najljubše stvari … [ljubezen] #donuts. ” Enako, Katharine, isto.

Moje najljubše stvari … I ❤️ #donuts ����

Fotografija, ki jo je objavila Katharine McPhee (@katharinemcphee)

POVEZANE: Pazi Katharine McPhee “Pokaži nam, s čimer dela” na bitki za sinhronizacijo ustnic

Vedno smo navdušeni nad opazovanjem Katherine McPhee in ne moremo čakati, da vidimo, kaj je naslednja!