Katie Holmes je skupna Jackie Kennedy Look-Alike v njenih novih Miniseries

Nailed! Eden pogled na Katie Holmes kot Jackie Kennedy vam bo pokazal čudovito podobo, ki jo nosi nekdanji prvi dami, zlasti na poročni sceni iz prihajajočih televizijskih miniserij Kennedy: Po Camelotu.

Tako kot v mini televizijskih programih za leto 2011 Kennedys, Holmes igra Jackie O., z igralko, ki se pojavlja v čudoviti sivi beli poročni obleki s čipkami in okrasi, ko se pripravi, da reče njenemu drugemu možu, grški pomorski mož Aristotel Onassis (ki ga igra Alexander Siddig).

Jackie Onassis Wedding - Embed 2016
AP Photo

Na fotografiji, ki je bila posneta med poročno sceno, sta Holmesa in Siddiga vidna z znaki, utripajoč se nasmeh, Holmes nosi svoje lase v podpisu bob Jackie O. z delom je potegnil nazaj in ga držal na mestu s slonokoščino cvet posnetek. Medtem Siddig igra črno obleko in rdečo kravato.

PATRIOT: Katie Holmes še vedno noktira številne obleke Jackie Kennedy na setu svojega novega TV-projekta

Fotografija in njihovi nastopi v posnetku so zelo podobni tistim dejanskega duha Kennedy-Onassisa na velikem dnevu. V snap iz svoje poroke, Kennedy in Onassis so vsi nasmehi, kot so to hiter intervju, z Onassis nosi skoraj identično obleko Holmesov poroka videza reboot.

Miniseries, ki naj bi letala na Reelzu leta 2017, se osredotoča na Kennedyjevo življenje po atentatu na moža predsednika Johna F. Kennedyja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map