Katie Holmes’s Midi-Heeled Mary Janes Popolnoma obleko gor Jeans in Tee

Katie Holmes se je uradno izkazala za najbolj kul mamo.

Medtem ko je potekal opravljanje nalog v Los Angelesu v torek, Dawson’s Creek zvezda je z jeansom in-majico pogledala na naslednjo stopnjo, zahvaljujoč paru elegantne Mary Janes z midi peto. Holmesov vzročni videz je pokazal dvojne kavbojke, ki so bili v stiski, navaden bela majica, prej omenjena Mary Janes v črni barvi z rjavo peto.

Mama-ena je pustila Vso hrano, ki je v eni roki nosila vrečko za hrano in njeno rdečo strukturirano torbico v drugi, s svojimi lasmi v visoki, grdi pecini, ki jo je pozneje vzela za samopomoč Instagrama, objavila isti dan . “Vesel torek!” fotografirala je skupaj z hashtags, “#sunshine #dream #gratitude #alterna.”

Vesel torek! #sunshine #dream #gratitude #alterna

Fotografija objavila Katie Holmes (@ katieholmes212)

10 fotografij, ki dokazujejo, da Cruri je Katie Homles Mini Me

POVEZANE: Katie Holmes in njena kćerka Suri Cruise Twin v ujemajočih se pletenih majicah

37-letna igralka naj bi ponovno predstavila vlogo Jacqueline Kennedy v prihajajočem premiernem televizijskem miniseries leta 2017, z naslovom Kennedy po Camelotu, nadaljnje ukrepanje do leta 2011 Kennedys. Serija nadaljevanja bo sledila bivši prvi dami, ko bo prestopila Jacqueline Kennedyja v Jackie O.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 21

map