Kdo je Josh Kushner, novi verenik Karlie Klossa?

Trend hitrega zapletanja bi lahko imel večino mladih hollywoodov, toda Karlie Kloss je izjema. Po relativno dolgem razmerju, ki traja šest let, je model v torek sporočil, da sta z Josh Kushnerjem uradno vključena.

“Ljubim te več, kot imam besede za izražanje.” Josh, ti si moj najboljši prijatelj in moj soseda, ne morem več čakati na večer skupaj. “Da milijonkrat,” je napisala v Instagramu.

Ljubim te več kot imam besede za izražanje. Josh, ti si moj najboljši prijatelj in moja soseda. Ne morem čakati večno skupaj. Da milijonkrat čez ��

Objava, ki jo je delil Karlie Kloss (@karliekloss)

Vse je lepo in vznemirljivo, toda za tiste ljubitelje Klossa, ki na nek način nimajo zajebancev na njenem odnosu, je prav tako pravi čas, da naredimo nekaj kopanja o tem, kdo je ta Josh. Na srečo smo naredili težko vlogo za vas. Preberite o tem, kaj morate vedeti o prihodnosti gospod Karlie Kloss.

Da, povezan je z Jaredom Kushnerjem.

Spravimo ta zgodaj zgodaj: Josh je mlajši brat Jareda. 37-letni Jared je trenutno svetovalec predsednika Donald Trump in oh, tudi poročen s Ivanka Trump.

To je gotovo ogenj način za spice družinske združitve.

Kdo is Josh Kushner lead
Alo Ceballos

Ampak ima drugačne politične poglede od Jareda.

Medtem ko je Jared očitno konservativec, Josh ne deli svojih mnenj. Dejansko se zdi precej liberalno, in tako je rekel sam.

“Ni skrivnost, da so me vodile moje liberalne vrednote in da sem podprl politične voditelje, ki imajo podobne vrednote,” je dejal v intervjuju Forbes.

Morda ne boste vedeli veliko o njem, ker on in Kloss ohranita svoj odnos zasebno.

Z Klossom in Kushnerjem ni verjetno, da boste videli veliko PDA ali ljubkih javnih izjav o ljubezni na Ariana Grande in Pete Davidson. Zakaj? Zato, ker imajo to raje.

Srečni rojstni dan do moje ljubezni + moj najboljši prijatelj v vesolju. Ljubim te več kot sem lahko kdaj izrazil @joshuakushner ❤️

Objava, ki jo je delil Karlie Kloss (@karliekloss)

Carolina Herrera vedno pravi: “Ženska, ki je odprta knjiga, je dolgočasna”, je dejal Kloss, Zabava Nocoj. “Ni več skrivnosti. V življenju vem, kaj mi je zares pomembno. Ne skušam to skriti iz sveta, resnično želim imeti zasebnejše zasebno življenje, čeprav nimam ničesar skrivati! “

POVEZANE: Whoa, Karlie Kloss se je dejansko odprla za dolgoletnega fanta Josh Kushnerja

Udeležil se je marca za naše življenje in ženskega marca v Washingtonu.

V še eni ostri razliki med njim in njegovim velikim bratom je bil Josh opazen na miroljubnih protestih, da bi končal nasilje z orožjem … in neposredno protestirali Trump.

#marchforourlives

Post je delil Joshua Kushner (@ joshuakushner)

Axios poročali, da je celo doniral 50.000 dolarjev do marca za naše življenje.

Ima ta denar za darovanje, ker je tvegani kapitalist.

Zunaj tega, da je bil Kloss’s beau, je bil Josh zaposlen v poslovnem svetu. Po navedbah Mesto in država, soustanovil je zavarovalnico Oscar Health, zasebno kapitalsko družbo, imenovano Thrive Capital, spletno igralnico Votsu.com, ter nepremičninsko in tehnološko podjetje, imenovano Cadre.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 20 =

map