Kdo je vedel, da so slušalke tako čiste? Fendi bo z dr. Drejem začel s sodelovanjem z Beats

Beats by Dre postaja še en visok modni preobrazba! Fendi je najnovejša etiketa, ki se je pridružila tehnološkemu podjetju na edinstveni zbirki slušalk, ki so jih včeraj nastopili na prizorišču moške vzletno-pristajalne steze znamke Spring / Summer 2015 v Milanu (spodaj).

Izdelane iz Fendi-jevega podpisa Selleria usnja, so slušalke ročno stisnjene s strani strokovnih obrtnikov v ateljeju modne hiše, zaradi česar so izjemno luksuzni. Zbirka omejene izdaje bo na voljo v 10 živahnih barvah, vključno s sončnicami, rumenimi, smaragdno zelenimi barvami, tablo in asfaltu. Za popolno končno dotikanje vsak eleganten enobarvni par zaznamuje znameniti Fendi logotip, vgraviran na strani in vročino vtisnjeno na vrhu naglavne zanke. Kaj bi še lahko želeli?

Fendi Spring/Summer 2015 Men's Runway Show
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Ponaša se z inovacijami in prefinjeno izdelavo, ne moremo čakati, da vidimo celoten obseg odtenkov. Poiščite prvo linijo slušalk Fendi, ki je nastala v sodelovanju z Beats by Dre v trgovinah in na spletu konec leta. Ti modni meti-tech dodatki so gotovo prodati hitro!

Želijo več? Kliknite na galerijo in si oglejte vse svoje najljubše zvezde v Fendiju.