Kelly Ripa pozdravlja skupnost LGBT na medijskih nagradah GLAAD leta 2015

Kelly Ripa že več let aktivno podpira LGBT skupnost, zato jo je njen sosednji Anderson Cooper predstavil med nagrado odličnosti v medijih v nagradi GLAAD Media Awards v New Yorku za leto 2015, občinstvo pa ni bilo preveč šokirano.

Vendar pa je njen nagovor aktivistom in voditeljem za človekove pravice med njenim sprejemom govora res navdihnila. The V živo! s Kellyjem in Michaelom sodelavec je začela s poudarjanjem njenih čudovitih komedičnih lastnosti: “In govoril o lepih stvareh …” je rekla, ko je pokazala Cooperju.

Ampak nadaljevala je govor z resnejšim tonom. “Nekako je čudno, da bi moral biti na nek način nagrajen na podlagi dejstva, da sem imel čast, da ga obkrožim, ljubim in pod vplivom te skupnosti moje celotno življenje,” je dejala. “Ali, povsem odkrito, da bi me proslavil za zdravljenje ljudi, kot so ljudje.”

“Ta skupnost je vodila pot pri zdravljenju ljudi, kot so ljudje,” je dejal Ripa. “Vsem v tej sobi bi vam morala podeliti to nagrado.”

Ripa je še naprej pohvalil Cooperja kot enega od voditeljev. “Ti si bil glas toliko ljudi brez glasu v celotni družbi,” je dejala. Rekel je, Kelly. Glejte celoten govor spodaj. 

FOTOGRAFIJE: Oglejte si spreminjajoče se pogled Kellyja Ripe

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 27 =

map