Kendall in Kylie Jenner’s Memorial Day Pool Party je bil Epic

Kendall in Kylie Jenner sta prav spomladi. Sestre so v ponedeljek gostile epsko dvorišče za nekaj svojih najbližjih BFF, med njimi Hailey Baldwin, Jaden Smith in Jordyn Woods, ki so v družbenih medijih dokumentirali svoj dan zabave na soncu, pa tudi svoje bikinije.

Kylie je delila več Instagramov, vključno s fotografijo nad njo in njeni prijatelji, ki so nosili svoje bitsy bikinije, ko so ležali ob bazenu. “Dekleta dekleta dekleta,” je uvrstila artsy strel, ki jo kažejo in velika sis Kendall, ki poskuša sredi svojih prijateljev.

Kyliejev črni kopalke niso vaši navadni bikini – na vrhu so trije kosi tkanine, ki so povezani s trakom T z usklajevanjem drobnih dna. Medtem Kendall nosi belo dvokrilno obleko, ki ima še več pasov, kot je njena sestra. Cleary, tans linije niso skrbi za ta dva. 

Njihov prijatelj Cami Morrone je delil podoben posnetek, ki vam daje podrobnejši videz svoje zapletene kopalke (spodaj). 

Osnovno | ��: @ tvoj človek

Fotografija objavila Camila Morrone (@camimorrone)

POVEZANE: Kylie Jenner in Hailey Baldwin vzamejo ujemanje tattoo pics, dodatno dokazujejo svojo BFF status

Niso bili le fotografije ob bazenih ob bazenu, ampak so se igrali tudi z napihljivimi igračami v travi. Pomaknite se navzdol, da si jih ogledate v notranjosti kroglic razstreljevanja, plus več slik iz njihove neverjetne zabave bazen.

prihranite pijačo

Fotografija, ki jo je objavil Kendall Jenner (@kendalljenner)

Dekleta ljubijo kroglice !

Fotografija, ki jo je objavil LP (@lauren_perez)

Video objavil Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Moja eksotična družina

Fotografija, ki jo je objavil Heir Jordyn (@jordynwoods)

Če se to ne sme uhljati … Uspeli smo

Fotografija objavila Hailey Baldwin (@haileybaldwin)