Kendall in Kylie Jenner Sit Courtside na Lakers Game

Zdaj to je, kako igrate nočno igro. Kendall in Kylie Jenner sta v torek zvečer odpotovala v Lakersovo tekmo v Los Angelesu in zagotovo sta bila oblečena na vtis. Čeprav obema sestrama ni tujcev, da bi nosili patike, so se izognili športnim udarcem v korist nekaterih čevljev, ki so se obrnili na glavo, za svoje sedeže na dvorišču, in varno reči, da so ukradli show. 

S svojimi deli je Kendall postavil par čevljev Sophia Webster, ki jih je zasnovala čipka, ki jo je seznanila z ogrinjalnim plaščem za oblačila za odrske svečanosti, črnim drobljencem in svetlo rdečo ustnico. Njena mlajša sestra se je odločila za čevlje iz črnega črtastega usnja z rdečo in smetano vezeno svileno obleko,. 

In ker noč z Kendallom in Kyliejem ni bila popolna brez ljubezni do družabnih medijev, je Kylie v Instagram odnesla nekaj snapov iz noči, vključno s kroženjem njihovih morilskih čevljev. 

FOTOGRAFIJE: Celebs sedi sodišče na NBA igrah

Video objavil kralj Kylie (@kyliejenner)

igra čevlji

Fotografija objavila kralj Kylie (@kyliejenner)

imajo sestre>

Fotografija objavila kralj Kylie (@kyliejenner)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 67 =

map