Kendall Jenner in Naomi Campbell naredita gumbe za slušalke

Premakni se, Beats-na trgu je na voljo nov komplet elegantnih slušalk in gredo s pravim privlačnim imenom: Gumbi.

Revolucionarne nove slušalke prihajajo iz tehnološkega podjetja rap.i.am, i.am +, ki se zavezuje, da bo v fundacijo i.am.angel podarila “en odstotek čistih prihodkov, enega odstotka časa dela in enega odstotka izdelka” – neprofitna organizacija, ki podpira mladinsko izobraževanje na področjih znanosti, tehnologije, inženiringa, umetnosti in matematike.

Brezžične slušalke Bluetooth delujejo kot alternativna oblika za večje pokrivne pokrivala in tipične ušesne slušalke, ki jih spodbuja prepričanje will.i.am, da “tehnologija ni nujno videti kot tehnologija”.

Ustanovitelj je pojasnil v izjavi: “To je prišlo do točke, ko nihče nima domišljije. Vsi ostali naredijo, kar počnejo vsi drugi. Vse to smo želeli odpraviti. Sedaj, ko je ta tehnologija povsod, sploh ne bi smeli videti sveže? “

Poleg gumbov “eleganten videz in premije funkcije, blagovna znamka koristi nekatere resne moči zvezda. Reaper Black Eyed Peas ni edina slavnost za slušalke: modeli Kendall Jenner in Naomi Campbell sta zvezda v oglaševalski akciji gadget in služijo kot solastniki podjetja.

Volja I Am Headphones EMBED 3
vljudnost
Volja I Am Headphones EMBED 2
vljudnost
Volja I Am Headphones EMBED 1
vljudnost

POVEZANE: Boste želeli pridobiti svoje roke na Kendall Jennerjevem najljubšem $ 20 poteh

Brez dvoma bomo videli gumbe v vseh Kendall Jennerjevih ansambelih. V pogovoru o njenem sodelovanju je 20-letnik dejal v izjavi: “Da sem postal del družine i.am +, je bil za mene zelo pomemben. I.am + Gumbi niso samo slušalke, temveč tudi bistvena dodatna oprema da menim, da je pomemben del tega, kar nosim. “

VIDEO: Naomi Campbell razkriva razliko med vzletno-pristajalno stezo in rdečo preprogo

Gumbi na drobno za 230 $ in prihajajo v osmih barvnih odtenkih (štirje so izključno za Apple). Naslednji genski slušalki so na voljo danes v trgovinah Apple, apple.com, iamplus.com in trgovci na drobno.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map