Kendall Jenner je nosila 3 obleke v 3 urah, vkljucno z Minidresso

V četrtek zvečer v New Yorku se zdi, da vreme ne bi izbralo pasu. Skozi meglo, težke vetrove, vlažnost in popolno jasnost so se ujela v eni uri. In potem je deževalo. 

Ampak ni bilo treba osvežiti vaše vremenske aplikacije, da bi opazovali temperamentno napoved. Vse, kar je bilo treba storiti, je bilo, da si ogledate ansamblove, ki jih nosi človeško vreme vane Kendall Jenner. V nekaj urah je 22-letnica stopila v nič drugega kot njene skrivnosti, sledila je zimska obleka z dolgimi rokavi in ​​suede čipke za čipke, nato pa (zelo) čista mini obleka s čisto lucitnimi petami.

V zgodnjem vročem, vročem popoldnevu je Jenner objavila svojo fotografijo v spodnjem perilu, označenem z “toplotnim valom”, preden se je spremenila v drugo obleko številka 2 za praznovanje odprtja Longchampove nove trgovinice Fifth Avenue. 

Kendall Jenner lead
Dimitrios Kambouris

toplotni val

Objava, ki jo je delil Kendall (@kendalljenner)

Nosila je rdečo in črno vzorčeno svileno obleko in ujemanje zobne torbice – tako Longchamp kot tudi črne usnjene čevlje. Kljub kratkemu pasu, je Jenner stisnila kot križno telo, tako kot vse deklice.

Ker je še zapustila Longchamp praznovanje drugo Fifth Avenue dogodek v obliki stranke Tiffany & Co. v čast, če je njena nova knjiga Flowers kolekcijo, ona shed nekaj dolžina obleko in se odločili namesto za super kratek minidress. 

Kendall Jenner embed
Jamie McCarthy

POVEZANE: Elle Fanning, Kendall Jenner in barva Naomi Campbell koordinirana na Tiffany & Co. Rdeča preproga

Seveda je bila Ety Saabova obleka, skupaj s nakitom Tiffany & Co., seveda ni bila edina nocoj, ko se je Jenner zdel vznemirjen. Medtem ko je na svojem drugem dogodku Jenner prenehal govoriti V stilu o svoji sentimentalni povezavi s Tiffanyjem, ki razkriva, da je najbolj sentimentalen kos nakita, ki ga ima v lasti, iz blagovne znamke. 

“Ironično je, da je to verjetno košček nakita Tiffany, ki ga je moja mati [Kris Jenner] dala, ko sem bil prvič rojen,” je dejala. “To je malo diamant stvar. To je res srčkan.” 

Očitno minis in govori o majhnih stvarah diamanta? Vse v dnevnem delu za supermodel.