Kendall Jenner nam pokaže, kako narediti baseball čevljev Poglej Chic

Modeli nikoli niso resnično brez dolžnosti, in tudi, ko se spuščajo na letališče, je vedno narejeno s slogom. Za najnovejšo srečanje Kendalla Jennerja je dokazala, da je vedno vzletno-pristajalna steza pripravljena s športno elegantnim videzom.

19-year-old stutted skozi LAX nosi baseball klobuk, ki je bil nič drugega kot osnovno. Obratila je priložnostno opremo z ujemajočo črno črto, oprtimi čevlji in torbico iz usnja (Givenchy, 2.435 ameriških dolarjev; barneys.com). Za dodajanje rahlega kontrasta je prekinila klasike s par moto jeans Lover + Friends (podoben slog, $ 198, revolveclothing.com), ki je dopolnjevala njene hladne odtenke aviatorja.

Pustite Jennerju, da si postavite nazaj klobuk, ki izgleda modno kul. Ta je vsekakor na naši seznam priljubljenih potovalnih oblek. Izvedite, kako lahko z Jennerjevim preprostim slogom dobite spodnji seznam nakupov.

POVEZANE: Snag Kendall Jenner’s Favorite Tank za samo $ 15

Kendall Jenner - Airport Fashion - Embed
Vljudnost (7)

Nakup videza: Motocikel James Jeans suhi $ 198; revolveclothing.com. Sončna očala Polaroid Eyewear, 60 $; nordstrom.com. H & M jersey top, $ 6; hm.com. Stuart Weitzman črpalka, 398 $; nordstrom.com. Cole Haan satchel, 328 $; nordstrom.com. Gabriela Artigas manšeta, $ 154; shopbop.com. Hat Attack baseball cap, $ 42; hatattack.com.

Podobni video: Kahlana Barfield je obsedena z ATM Sweetheart Tees

FOTOGRAFIJE: 155 modnih oblačil, ki jih navdušujejo znani športniki