Kendall Jenner Pojdi Topless, da pokaže svoje Calvins na Instagramu

Kendall Jenner je morda navajena, da z njo sklene težko odtegniti oblikovalce, ko se spušča po vzletno-pristajalni stezi, vendar je jasno, da ko lepota pade na čas, se drži njenih osnov. Danes je slogan vstala v Instagram, da bi pokazal sveže kovance par temnih pralnic Calvin Klein jeans, za katere menimo, da so najbolj udobna rezana v svoji omari.

“#Mycalvins trenutek. Hvala za @calvinklein za moje nove kavbojke. Nazaj žep, “je napisala scintillating sliko (spodaj), skupaj z nekaj primernimi emoji. Seveda, Jenner ve ali nekaj o Calvin Klein Jeans, saj je prej služila kot zvezda oglaševalca blagovne znamke, vendar to ni popolnoma opremljen par priljubljenih dekor, ki smo jih presenečeni. Brunette v posnetku je popolnoma nenavadna v svoji sobi. Seveda je strateško pokrita, vendar slika ne pušča veliko domišljiji.

#mycalvins trenutek. hvala za @calvinklein za moje nove kavbojke. zadnji žep ����

Fotografija, ki jo je objavil Kendall Jenner (@kendalljenner)

 

POVEZANE: Kendall in Kylie Jenner predstavita dva zabavna načina obleke zimskega plašča

19-letni talent je v zadnjem času privoščil njen svobodni duh, od rožnati rožnati trak do objavljanja smešnih dvojčkov – in ta zadnji posnetek služi kot dodaten dokaz. Gremo, Kendall.