Kendall Jenner se je v Cannesu pogovarjala v Daringu

Kendall Jenner se nikoli ne boji tvegati moda. Ne glede na to, ali hodi po rdeči preprogi ali se odloči za opravke, supermodel redno izbere drzen videz. Njena najnovejša pot na filmski festival v Cannesu ni izjema.

Po obračanju glave v ponedeljek Met Gala v beli obleki z belo dolgimi rokavi, se je Jenner odpravila v Francijo, kjer se je v petek zvečer udeležila dogodka Secret Chain Night Night. Kot je običajno, je obudila v privlačnem ansamblu. Ob tej priložnosti je izbrala gledališko minisperado, ki je zelo malo ostala domišljiji. 

Transparentna narava njenega videza ni odvrnila Jennerja, da se ni bral. Na resnično KarJennerjevo modo si je drznila, da bi vse to odkrila, ker jo je, ko jo imaš, preplavila. Jenner je svoj videz seznanila z dragulji Chopard, naravno, in piščalki Christine Louboutin. 

POROČILO: Kendall Jenner razkriva, kaj je res mislila na Kyliejeve nosečnosti

Jenner je prepoznala tvegano naravo videza rdeče preproge. Ona je delila sliko sama na Instagram v videzu z napisom, “Oops.” 

oops

Objava, ki jo je delil Kendall (@kendalljenner)

To je komaj prvič, da se je odločila, da se bralce obleče v prosojni obleki. Prejšnji teden se je model udeležil dogodka Tiffany v New Yorku v oblačili Elie Saab in kdo pozabi njeno nepozabno podobo Met Gala od leta 2017? Za lansko leto je nosila oblačilo Haute Couture La Perla, ki je pokazala vse svoje premoženje. 

Iskreno, če pogledaš to dobro, zakaj nehaj?