Kerry Washington: Pomagaj mi in Purple Purse se borita proti nasilju nad ženskami

Kot veleposlanik za program Purple Purse Fundacije Allstate, Kerry Washington uporablja svojo ljubezen do mode, da podpre vzrok, ki je blizu njenemu srcu. Spodaj je z InStyle deli vse podrobnosti projekta kot današnji urednik gosta. Preverite vse dni v dnevu za ekskluzivno vsebino, ki je naravnost s starice na InStyle.com/kerryday.

Ko mi je program Purple Purse Fundacije Allstate Fundacija dosegel, sem bil globoko navdihnjen sodelovati z njimi. Že dolgo časa sem se ukvarjal s problematiko nasilja nad ženskami (z drugimi organizacijami, kot je V-Day), vendar nisem nikoli mislil na finančno zlorabo na ta poseben, ekspliciten način. Spoznal sem priložnost, da sodelujem s Purple Purse z oblikovanjem vrečke, ki predstavlja pooblastitev, spodbuja zavedanje in pomoč pri pridobivanju žensk pomoči, ki jo potrebujejo, bi bil oprijemljiv, konkreten način, da bi se razlikovali.

Ena od štirih žensk bo žrtev domače zlorabe. Cilj Purple Purse je govoriti o nasilju v družini in finančno zlorabo, ki ženske pahne v zlorabah, lažje in bolj običajno. Ko obiščete purplepurse.com, si lahko ogledate, da je bil ustvarjen tako, da izgleda kot slog ali spletno mesto za nakupovanje, tako da se lahko ženske, ki se borijo s temi vprašanji, obiščejo in se ne počutijo nerodno. Zasnovan je tako, da se ženske počutijo bolj udobno in pridobijo pomoč, ki jo potrebujejo.

V okviru tega pristopa sem bil povabljen, da oblikuje torbo, ki simbolizira cilje pobude: več ljudi se bo pogovarjalo o prepoznavanju in zdravljenju zaradi finančne zlorabe. Zelo sem ponosen na oblikovanje torbice. Kot nekdo, ki ljubi vrečke, sem navdušen, da ga nosim in častim, da ga posedujem. Oblikovanje je navdihnilo tisto, za kar se stoji vreča – barva je vijolična, barva podpisa ozaveščenosti o nasilju v družini. To je vreča dobre velikosti, ne majhna majhna sklopka, ampak vreča, ki lahko nosi vaše ključe, denarnico, telefon, vse, kar potrebujete, da dobite čez dan. Usnje in tweed se mešajo skupaj, da se počutijo classy, ​​vendar na trend in moderno. Dal sem jo stranski ročaj, ker mi je všeč ideja, da držite sklopko blizu vas in se prepričajte, da je varno. Lahko ga zadržite na način, ki ga potrebujete za ohranjanje finančne blaginje.

Trenutno je Allstate Foundation gostiteljica Purple Purse Challenge-upa, da bo dvignila 2 milijona dolarjev za 135 organizacij po vsej državi, ki pomagajo ženskam. Vsak dan je 10.000 klicev v centrih za nasilje v družini neodgovorjenih. 10 000 klicev gre v te organizacije in nimajo dovolj sredstev za odgovor. Sredstva bodo pripomogla k temu, da bodo te ženske, ko bodo pomagale pri iskanju pomoči, tam nekje, kjer lahko dobijo odgovor. Cilj je dati ženskam orodja, ki jih potrebujejo, da se sami stojijo finančno in se izognejo zlorabam. Spodbujam vas, da podarite svoji zadevi in ​​pokažete svojo podporo temu vprašanju, tako da krasite eno od 80.000 vijoličnih tasel. Fundacija Allstate je pripravila in ohranila pogovor.

Če želite več informacij o oglaševalski akciji Purple Purse Kerry Washington z Allstate, si oglejte PSA zgoraj in obiščite spletno stran purplepurse.com, da ugotovite, kako se lahko vključite.

Želite več našega gostujočega urednika Kerry Washington? Obiščite njeno stran InStyle.com, da si ogledate nove zgodbe in fotografije njenega najboljšega izgleda.