Kerry Washington razkriva, kako je bil skandal končan, vendar ni bilo

Škandal uradno prišel do (in ne bo se vrne, na showrunner Shonda Rhimes). Toda medtem, ko so gledalci doma gledali serijo finala prejšnjega večera, so se Kerry Washington, Tony Goldwyn, Rhimes in ostali igralci združili v L. A. za eno končno mizo, ki je prebrala – in razkrile so alternativno konec, ki je pretreslo udeležence.

Skrita verzija konverzije verzije-spojler z dvema mladima dekleta, ki gledata na portret Olivije Pape v Beli hiši, čast, ki je znana kot rezervirana za POTUS in FLOTUS, in ni nadaljnje razlage. To je sledilo šokantnemu prizorišču, v katerem podpredsednik Cyrus Beene ubija generalnega tožilca Davida Rosena.

Toda med živo mizo, ki jo je prebral The Actors Fund, medtem ko je ostala Olivia’s portrait, se je serija zaključila z Olivinim danom – enim Gladiator Huckom, ki je prišel v sobo Cyra z orodjarno, pripravljen na maščevanje smrti Davisa Rosena. »Ti si tukaj zame,« je rekel Cyrus, z vednim pogledom. »Tukaj sem za pravičnost,« je odgovoril Huck, preden se je iztekel v črno.

POVEZANE: ekskluzivni prvi pogled na kostume na Škandal Serija Finale

Torej bomo še enkrat videli Olivijo Pape? “Shonda pravi, da ni ponovnih zagonov, zato zaupam Shondi”, je dejal Washington na rdeči preprogi. “Ampak jaz bi bil seveda odprt za druženje s temi ljudmi, ki jih ljubim z vsem svojim srcem in dušo.”

Ne glede na to, ona bo živela v naših garderobah – Washington je dejal, da misli, da lahko identificira točen trenutek, ko je Olivia Pope postala ikona sloga, in se je zgodilo v pilotu predstave. “Čutim, da sem od prve epizode s tem belo jarko, ljudje so se nekako zmešali. To je bil jarko Tory Burch.”

Pomaknite se navzdol za še pet sočnih, zakulisnih škandalov, ki sta jih povedala Washington in Rhimes V stilu:

1. Kerry Washington je ukradel Prada vrečko iz Set

Preden so se odigrali končno sprehod Škandal določili, vsak od njih je nekaj stvari, ki so jih ljubili. Medtem ko je Katie Lowes potegnila zelo potezo Quinn in prevzela “obraz grablje”, Darby Stanchfield ni mogel upreti, da je našel cvetlični šopek Stella McCartney, ki jo je nosila v finalu. “Ima jesenske barve, oranžne kot moje lase”, nam je povedala. “Nekatere čokoladne rjave barve. Vzel sem to. Nosil bom v New Yorku, ko sem tam. Lepa je. «Medtem je Washington rekla lahko so domov vzeli nekaj predmetov Prada. “Ko so gledali vse Prade, je morda eden ali dva pogrešal – pravim samo,” je rekla.

POVEZANE: Priyanka Chopra v tem neugodnem času je bila njena kreditna kartica zavrnjena

Potem se je to zgodilo. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA #Scandal

Post je delil Kerry Washington (@kerrywashington) on

2. Kako je pitno rdeče vino vplivalo na omarico Olivije papeža

Olivia papež vedno ima kozarec rdečega vina v roki ob koncu dneva, toda Washington nam je povedal, da nikoli ni nikoli prelila svoje pijače na svoja oblačila – ne enkrat. “Nikoli, bogokletje! Nikoli nobenega rdečega vina, nikoli! «Je nam rekla z velikim nasmehom.

3. Washington je organiziral Epic 3 zjutraj z Cast

Medtem ko so bili tam snemanje zadnjih nekaj epizod, je Washington prevzel ostalo vlogo na nočnem času spomenik turnejo. “Celotna oddaja je bila skupaj, pravkar smo imeli tako pišu. Bili smo že do tri, zjutraj. Skupaj sva doživela vse spomenike in tekla okoli D.C. in oboževalci so nas nekakšno opazovali, in bili so: “O moj Bog, to ne more biti resnično”, nam je povedal Guillermo Diaz. “[Washington] je najemal nekaj SUV-jev za nas. Veliko nas je bilo močno piti, «se je Tony Goldwyn s smehom dodal. “Rekla je:” Moja najljubša stvar je, “ker je odšla na Univerzo George Washington. Bilo je res zabavno. “

VIDEO: desetkrat Škandal je Olivija Papež je bila skupaj Badass

4. Shonda Rhimes je prebila nogo, medtem ko je zalezovala Rihanna

The Škandal ustvarjalec se je pokazal na mizi, ki se je brala v polni čoln. Kakšen je bil dogovor? Med počitnicami se je zlomila. “Šel sem na Barbados na prvih počitnicah v daljšem časovnem obdobju,” je povedala V stilu. “To imenujem moj romanski roman. Odšla sem v Rihanino hišo, kjer se je rodila in vse ostalo. “Ne, ni bila povabljena.” Na poti domov, kot na zadnjem dnevu, sem spustil kovček na nogo … ampak vsem, prsti riti rit in imeti imena. “

POVEZANI: najbolj smešen Škandal Plot Twists

Všeč mi je #Scandal Sisters. #Skandalna družina je resnična. #FinalScandal

Post je delil Kerry Washington (@kerrywashington) on

5. Kerry Washington Gave Costar Katie Lowes Nasveti za dojenje

“Moj otrok je opremljen v Calebovih oblekah [Washingtonovega sina],” nam je povedal Lowes. “Njen sin je starejši in hvala bogu, da dobim vse roke. To je najboljše, ker je moj otrok tako dobro oblečen in jih nisem kupil! Vsi so mi dani. «V nadaljevanju je dejala, da je Washington vedno eden od prvih ljudi, ki jih pokliče, ko gre za materinstvo, in ji dal velik odmor, ko se je po rojstvu vrnila. “Neverjetno je. Tako pametna je, da bi lahko vodila državo, če bi hotela, «je rekel Lowes. “Ona je čudovita mama, zato je vedno moja hitra izbira. Spomnim se, ko sem začel dojiti in sem bil kot: “Kako naj to naredim?” Bila je prvi režiser, ki je prvič usmeril prvo epizodo, prvi dan z otrokom. Bila je usmerjena v epizodo, in to je bil tako blagoslov, ker je bila všeč: “Ko se hraniš, se boš vrnil v svojo prikolico toliko časa, ne boš se nič opravičeval, spet se bomo vrnili, vsi bodo počakali, in tako bo šlo. Šefica je, ona je najboljša. “