Kesha debutira modre lase po sodni dvorani

#FreeKesha gibanje je še vedno močno na socialnih medijih, potem ko pevka “Tik Tok” izgubila sodno bitko proti njenemu producentu dr. Luke in Sony Music. Po izlitju podpore za slaven (Taylor Swift je na splošno naklonil 250.000 $ Keshi’s legal fees), in mnogi shed solze v dvorani, izgleda, kot Kesha nosi svoje občutke na njene lase. 

Jaz sem nad besedami v zahvalo. hvala, ni dovolj, ampak to je vse, kar imam. milijonkrat več in za vedno se vam zahvaljujem. Podpora, ki sem jo prejela, mi je obraz z oteklino otečen. Veliko te imam rada. ❤️ prihaja izjava, ki je prevelika za to obliko….

Fotografija, ki jo je objavil Kesha (@iiswhoiis)

Pevka je debitirala z modrimi vrvicami, ko se je s svojim fantom Bradom Ashenfelterjem odpravila na Bahame. Kesha v poletni kremni obleki in nevtralnih sandalah je Kesha izgledala popolnoma pripravljena za nekaj pravih R & R. In na drugih področjih, stvari iščejo pevca, ki je posnela prizore prejšnji mesec z Mila Kunis za prihajajoči film Slabe mame.

kesha embed
AKM-GSI, Inc.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 42

map