Kesha pravi, da Taylor Swift nikoli ne odgovori na njene telefonske klice

Ekipa deklet Taylorja Swifta je precej znana, vendar je verjetno prav tako znana, ker kdo izbere ne biti v njem. Medtem ko so nekateri prijatelji očitno pro-squad, kot so Selena Gomez, so še drugi na ograji. Zdaj pa imamo jasen odgovor s Swiftovim kolegom, Kesho.

Kesha je na naslovnici Rolling Stonezadnja izdaja, v intervjuju pa je znala, kje sta skupaj z Swiftom.

Kesha Taylor Swift
Getty

“[Ona] je f-ing srček. Zelo, zelo sladka, zelo, zelo pristna, izjemno radodarna, vzamem telefon vsakič, ko jo pokličem, “je rekla Kesha.” Moja mama niti ne pobere telefona! “

Nazaj leta 2016 je Swift podarila 250.000 dolarjev Keshi, ko se je borila na sodišču, da je proizvedla glasbo zunaj njene glasbene založbe Sony Music, ki je še vedno zaposlovala dr. Luke, ki je obtožila posilstva. Taylor Swift je Keshi podarila 250.000 ameriških dolarjev, da bi ji pomagal pri njenih finančnih potrebah v tem času, “je v izjavi zapisala Swift.

Med Swiftovo lastno poskusno spolno napadanje je Kesha pohvalila njenega prijatelja. “Vedno in zlasti zdaj vas podpiram in občudujem svojo moč in neustrašnost. Resnica je vedno odgovor, “je zapisala na Twitterju.

POVEZANE: Taylor Swift je poslal cvetje policijskemu uradu v Las Vegasu

Seveda, kot piše vsak ljubitelj Swift, pevka ni dala niza brez drame, ampak če hočeš zaostajati podrobnosti o gobavi, Kesha res ni oseba, ki bi vprašala.

“Resnično nisem navdušen nad mojo pop kulturo,” je priznal. “Ali naj vem nekaj o tem? Živim v mojem snemanju. “

Morda bi živela v njenem snemalcu, vendar ima vsaj Swift vsakič, da pokliče. To je vsekakor glasbeno prijateljstvo, ki ga lahko dobimo za sabo.

Če bi samo skupaj sprostili pesem.