Khloé Kardashian dokazuje, da bo lahko potegnila gobičasto telo bolj kot kdorkoli

Khloé Kardashian dela, kar ji je dala mama. 32-letnica je odšla v Los Angelesu čez vikend, da bi se večerjala z njo sestro-za-Blac Chyna, in zdi se, da sta ti dve postavili vprašanja, ki so jih imeli drug z drugim za počitek.

Za svojo noč v restavraciji Casa Vega je najmlajša Kardashian sestra postavila svoje krivulje za morilce na kostumu z dolgimi rokavi, oblečena v kostum kostumu in raztrgala kavbojke z visokimi pasovi, ki so poudarile vse trdo delo, ki ga je dala v telovadnici. S svojim omamnim ansamblom je zaključila eleganten klobuk, velike uhane obroče, seksi bodychain, svetlo rumeno Hermès torbo in ujemanje s črtasto školjko. Govorite o enem pogledu, ki obrača glavo.

VIDEO: Hloe Kardashianovi najbolj seksi instagrami

 

Ampak to ni prva vredna obleka, ki jo ima V koraku z družino Kardashian zvezda se je oblekla pozno. Prejšnji teden je Khloé stopil v osupljivo dekoracijo na tanki videz po vadbi in prej je naletel na vse črno število, ki je vključevalo tanke kavbojke in vrh špagetskega traku.

POVEZANE: Khloe Kardashian naredi dekor videz eleganten in seksi

Ta Kardashianjev slog nikoli ne uspe vtisniti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map