Khloé Kardashian Flaunts Her Curves v črni barvi in ​​čevlji za stegno

Khloé Kardashian je v najboljšem položaju njenega življenja in se ne boji, da bi to pokazala. Včeraj, V koraku z družino Kardashian zvezda je stopila blizu njenega doma v Calabasasu, Kalifornija, da bi naredila nekaj nakupov in njen ansambel je bil zagotovo privlačen.

Kljub rekordnim temperaturam v Los Angelesu je najmlajša sestra Kardashian potiskala črnsko obleko, ki je bila brez kože, ki jo je seznanila z ujemajočimi se dolgimi svilenimi puloverji in čevlji iz čevljev s čevljevami, ki so na hrbtu postavili zlate zadrge. Ledena lepota je nosila svoje dolge lase v trendovskem polpasičnem lepilu in jo dopolnjevala z velikimi obročnimi obročki, občutljivo ogrlico in prevelikimi aviatornimi sunnicami. Pripravila je nakupovalno torbo iz priljubljene ličinkske verige Sephora, da bi ji dokončala videz.

Toda to ni prva zmagovalna oprema, ki jo je ta teden nosil 31-letnik. V ponedeljek je Kardashian oblekel obleko, oblečeno v belo obleko in usklajeval najstnike, medtem ko je stopil v Woodland Hills, Calif., Za kosilo.

VIDEO: Hloe Kardashianovi najbolj seksi instagrami

Ne moremo čakati, da vidimo, kaj nosi naslednji.