Khloé Kardashian je pravkar prinesla njeno podpisovanje

Pot pred celebi, kot sta Rihanna, Alicia Keys in Jenna Dewan, so začeli vse svoje lase odrezati, Khloé Kardashian pa je imenovala bob, ki je poimenovana kot najbolj vroča frizura tega poletja. 

V letu 2017 je Kardashian pokazal, kako vsestranski trendno kratka dolžina bi lahko bila dejansko prek preklapljanja s tem, kako jo je zasnovala. Teksturni plažni valovi ali mehek z osrednjim delom hitro postanejo njena dva podpisa.

POVEZANE: Rihanna Just Give This Trendy Haircut njen pečat odobritve 

Kardashian se je kmalu po tem, ko je napovedal, da je bila noseča s hčerko, odšla s seboj, res je, v novembru in do rojstva aprila je zvezda nosila dolge, valovite blond razsežnosti. 

��Dodatni danZdravi v Jimmy Kimmel nocoj !!!! Sezona dveh maščevalnih teles premieri to nedeljo na E !!! Hrush in Andrew res služita! Leieewks! ��

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)

Očitno so Kardashianovi navijači žalovali zaradi izgube njene “najljubše” kratke frizure. Po navdušencu, ki se je z zvezdico spraševala, naj ji prinese kratko dolžino, je odgovorila z obrazložitvijo, zakaj je zadnje čase v zadnjem času.  

Izgleda, da se je Kardashianova najljubša frizura vrnila. Zvezda je prišla v Instagram, da je pokazala prehod na kratke lase. “” Ne smejam se mi nasmeh “Kanye”, je Kardashian napisal objavo, ki se nanaša na enega izmed njegovih številnih zvestih Tweets.

“Ne smejam se mi nasmeh” Kanye

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)

Kardashianov novi rez je tupi kotiček, ki zadene tik nad ramo. Izgledala je super elegantno, verjetno s pomočjo ravnega železa. Ker je označila njenega stilista Justine Marjan, je verjetno, da je ona odgovorna za videz. Ta rez je prva glavna sprememba las, ki jo je Kardashian odkar je rodila hčerko pred tremi meseci.

VIDEO: Hairstylist Khloe Kardashian izstopa iz njene hack za ustvarjanje Cool Girl Waves

Ne glede na to, ali ste nova mama ali ste pripravljeni na dramatično drugačno rezanje, lahko dodate Kardashianjevega boba na vaš seznam razlogov, zakaj naj bi šli kratko. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 53 =

map